Viitorul vs Dinamo Bucuresti – misiune dificila pentru “cainii rosii”

ponturi romania

Viitorul vs Dinamo Bucuresti – misiune dificila pentru “cainii rosii”

Viitorul și Dinamo se întâlnesc în singurul meci de astăzi din fotbalul românesc cu importanță majoră pentru oaspeții. Razvan ne propune un pronostic destul de interesant pentru acest duel.

Dinamo – Pași înceți dar siguri spre Liga a 2-a?

Cine s-ar fi gândit la începutul sezonului că Dinamo va ajunge in aceasta postura? Cu doar câteva etape până la final, Dinamo ocupa ultima poziție a clasamentului cu 17 puncte. E drept, e in urma cu programul însă situația pare dezastruoasă.

Am rămas surprins de declarațiile lui Adrian Mihalcea, antrenorul dinamoviștilor care a declarat printre altele că meciul cu Voluntari a fost unul bun. De unde și până unde? Voluntariul a fost mult peste in acea partida. Pentru că finala Cupei pare un vis prea măreț, Dinamo va avea nevoie de mult noroc pentru a se salva de la retrogradare. Nu de alta dar jocul nu convinge deloc.

Viitorul Constanta vs Dinamo Bucuresti – un nou meci cu multe goluri?

Meciurile dintre Dinamo și Viitorul au fost tot timpul spectaculoase, indiferent de unde s-a jucat, in ce context. Au fost foarte puține partide în care sa nu se marcheze multe goluri și sunt premise foarte mari pentru ca acest lucru sa se întâmple și astăzi.

Echipe probabile :

Viitorul: Tordai – Iacob – Dusaaut – De Nooijer – Ciobanu – Dulca – Ganea – Achim – Iancu – Rivaldinho

Dinamo: Piscitelli -Puljic – Grigore – Kostrna – Skovajsa – Șerban – Rauță – Fabbrini – Sorescu – Moldoveanu – Montini

Mizam pe minute!

Faptul că ultrasii dinamoviști sunt alaturi de echipă s-a văzut și ieri, atunci când aceștia au fost in fața hotelului unde aceștia sunt cazați la Constanța. Totuși, Dinamo are probleme și sunt mari. Din punct de vedere fizic sunt la pământ și asta s-a văzut în ultimele meciuri, atunci când au primit multe goluri în ultimele 20-30 minute. Viitorul este o echipa care joaca fara prea mare presiune. A oferit până acum jocuri spectaculoase în play-off și extrem de multe goluri pe finalurile de meci. Au marcat, au primit, ideea principală este că pe finalurile de meci se marchează destul de mult.

Betano ne oferă o linie a golurilor de 128.5. Mizez pe un over. Întâlnirile directe, forma recentă și contextul actual de după pandemie, cu o Dinamo slabă din punct de vedere fizic, mă face să cred că această linie va fi depășită.

Practic, pentru a fi win, minutele golurilor adunate trebuie sa cumuleze cifra de minim 129.

Exemple :

1. Viitorul – Dinamo 2-1 ( Goluri in minutele 33, 44 și 45 ) = 122 –> pariu necastigator

2. Viitorul – Dinamo ( 1-1 ) ( Goluri în minutele 50 și 80 ) = pariu câștigător

PARIAZA ACUM LA BETANO CU UN BONUS DE 500 RON!