Victorie lejera pentru Istiqlol? Meciul Zilei 12.04.2020

Victorie lejera pentru Istiqlol? Meciul Zilei 12.04.2020

Astazi colegul meu Marius a gasit o recomandare interesanta din prima liga fotbalistica a Tajikistanului. Acesta isi pune toata increderea in campioana Istiqlol Dushanbe, care are un meci pe teren propriu la indemana.

Istiqlol – campioana in exercitiu!

  • Gazdele castiga titlu dupa titlu in Tajikistan si au de departe cel mai bun lot din acest campionat. Echipa e detinuta de un oligarh asiatic, iar in acest moment nu exista o formatie care sa le puna probleme.
  • Istiqlol a debutat cum nu se putea mai bine in noua stagiune. Acestia au castigat cu 7-0 in fata celor de la Dushanbe 83. Mai mult de atat, acestia au cucerit si SuperCupa, dupa un 2-1 cu Khujand pe teren propriu.
  • De partea cealalta, CSKA Pomir a debutat cu un esec pe teren propriu, 1-3 in fata celor de la Khujand. Dupa 3 goluri incasate in fata unei asemenea formatii, defensiva oaspetilor de astazi va avea mult de suferit.

BETANO este casa de pariuri pe care a ales-o Marius pentru acest pronostic. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!

Istiqlol Dushanbe este o formatie careia ii place jocul ofensiv. Echipa incearca sa rezolve cat mai repede infruntarile, iar astazi cred ca vor ataca din primele minute. In aceste conditii, recomandarea este “1 pauza / 1 final“!