UTR Pro Match Series 8-9 mai: Tenisul masculin revine cu 50 RON pariu gratuit

UTR Pro Match Series 8-9 mai
Tenisul revin cu un turneu masculin in 4

UTR Pro Match Series 8-9 mai: Tenisul masculin revine cu 50 RON pariu gratuit

Saptamana precedenta, tenisul mondial s-a jucat online, in cadrul Madrid Virtual Pro. Asemanator turneelor organizate la FIFA, jucatori celebrii din tenisul mondial s-au intrecut pe console. De altfel, un astfel de turneu pe PlayStation 4 s-a desfasurat si in Germania, castigat de Yannick Hanfmann.

Asa cum va spuneam in acest articol, Vineri, 8 mai, tenisul face un pas urias catre revenirea la normalitate. Se vor desfasura partide pentru prima oara de la izbucnirea pandemiei de Coronavirus. Patru jucatori din Top 60 ATP se infrunta, intr-un turneu ce are loc 2 zile. Acesta va avea loc in West Palm Beach. Este o oportunitate pentru cei 4 tenismeni de a-si masura fortele si de a le oferi bucurie fanilor tenisului.

Reilly Opelka si Miomir Kecmanovic s-au declarat extrem de multumiti si de entuziasmati de acest turneu. Ambii asteapta cu nerabdare intoarcere pe teren, o intoarcere pentru care se antreneaza zi de zi in ultimele luni.

UTR Pro Match Series – in ce conditii se joaca?

In primul rand, turneul are drept scop principal tenisul de calitate. Organizatorii incearca sa ii tina in priza pe suporterii acestui sport, pana la inceperea turneelor importante. Publicul nu va avea acces din pacate la meciuri, iar regulile de igiena vor fi unele stricte. Fiecare jucator va veni de acasa cu prosoapele sale si nu va exista prea mult contact intre competitori. De asemenea, bauturile si mingile vor fi si ele aduse de acasa, iar celebra strangere de mana intre jucatori este strict interzisa.

Ziua de Vineri a adus 4 dueluri:
  • Paul vs Hurkacz
  • Kecmanovic vs R. Opelka
  • Opelka vs T.Paul
  • Hurkacz vs M. Kecmanovic
Sambata, 9 Mai, turneul continua cu ziua secunda, cea in care se joaca si finalele

Primele doua dueluri vor fi intre H. Hurkacz vs R. Opelka & T. Paul vs M. Kemanovic. Dupa incheierea celor doua dueluri va urma finala mica, respectiv marea finala.

Poti paria pe meciurile de la UTR Pro Match Series la Unibet, cu o oferta de zile mari: Pariaza 50 RON si primesti 50 RON Freebet

promotie pariuri online UnibetBucura-te din nou de tenis live cu o oferta de zile de mari de la agentia de pariuri online Unibet! Poti face rost de un pariu gratuit de 50 RON foarte simplu. Iata ce trebuie sa faci:

  1. Logheaza-te sau deschide cont la UNIBET
  2. Plaseaza un pariu live sau pre-meci de minim 50 RON pe tenis pana duminica, 10 mai, la cota minima 1.40
  3. Nu il inchide cu Cash Out si, indiferent de rezultatul pariului tau, vei primi 50 RON Freebet, pe care il vei putea utiliza pe tenis, in termen de 7 zile

T & C

  • Pariurile trebuie plasate cu bani reali, miza minima 1.40
  • NU sunt eligibile pariurile inchise mai devreme cu CashOut si cele plasate cu Pariuri Gratuite, Cresteri de Profit sau Cote Marite
  • Vei primi Pariul Gratuit de 50 RON doar dupa ce pariul tau este stabilit

Oferta e valabila o singura data pentru toti clientii Unibet. Daca nu stii cum se foloseste un Freebet, apasa aici.