Union Berlin vs. Bayern – meciul zilei la pariuri – 17.05.2020

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
Union Berlin vs. Bayern – meciul zilei la pariuri – 17.05.2020

Union Berlin vs. Bayern este meciul zilei la pariuri de azi, unde mizăm pe un pariu special pe posesia mingii oferit de Betano.

Info pronostic: 
  • Bayern este printre cele mai bune echipe nu doar din punct de vedere valoric ci si din punct de vedere al posesiei mingii.
  • Are printre cele mai ridicate statistici din fotbalul mondial la acest capitol si adversarele sale rareori reușesc sa țină foarte mult timp mingea in posesie.
  • Luăm cateva exemple din ultimele meciuri jucate de Bayern si vedem ca a avut procente foarte ridicate in acest sezon la capitolul posesie; 74% cu Augsburg, 73% cu Schalke; 63% cu Hoffenheim; 63% cu Chelsea; 72% cu Paderborn; 61% cu Koln; 70% cu Leipzig, 69% cu Mainz; 75% din nou cu Schalke; 67% cu Hertha.
  • De partea cealaltă, Union Berlin stă slab la acest capitol, mai ales cand întâlnește echipe puternice din partea de sus a clasamentului.
    Iată si cateva exemple din acest sezon cand Union Berlin a avut de suferit la capitolul posesie: 36%, respectiv 34% cu Leipzig, 26%, respectiv 34% cu Dortmund; 39% cu Freiburg; 37% cu Gladbach; 40% cu Leverkusen; 38% cu Wolsfburg; 36% cu Frankfurt; 30% cu Bremen; 34% in meciul tur cu Bayern; 33% cu Leverkusen.
  • Având in vedere aceste statistici si tinand cont de jocul pe care il practică Bayern, merg pe ideea ca pronosticul sub 34.5% posesie Union Berlin este un pariu realizabil.
Meciul zilei se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide si primești un bonus de 500 RON la prima depunere!