Unde poti paria pe Loterii Online

Unde poti paria pe Loterii Online

Unde poti paria pe Loterii Online

Am vorbit mult in ultima vreme despre avantajele caselor de pariuri online. Ei bine, pe langa pariuri sportive și jocuri de cazino, unele dintre ele ofera si pariuri pe loto.

Ce sunt pariurile pe Loto?

bilet loteria romana

Loteria Romana continua sa existe, insa varsta celor ce inca pariaza la ea este destul de ridicata. Pe vremuri insa, atunci cand casele stradale erau o raritate, aceasta era principala atractie pentru jucatori. Extragerile loto presupun incercarea jucatorului de a ghici o serie de numere. Fie ca se extrag 6, 20 sau 30 de numere, tu poti miza pe anumite numere si pe o anumita cantitate. Spre exemplu, la Loto 6/49 se poate castiga si prin anticiparea a 3, sau 4 numere, pe langa potul cel mare – 6 numere!

Astazi, o parte din agentiile offline si cele online, au decis sa introduca in oferta diferite loterii, de pe intreg mapamondul. Vom vorbi in cele ce urmeaza despre agentiile online licentiate ONJN ce ofera loto, dar si despre strategiile ce pot da roade.

Unde poti paria pe Loterii Online – NetBet

Pe langa eSports, pariuri sportive sau jocuri de cazino, exista cateva agentii online la care ne putem incerca sansa si mizand pe cele mai populare loterii internationale.

PARIAZA PE LOTERII ONLINE AICI!

NETBET (Licenta nr. 1160651W000195 emisă de ONJN, valabilă până pe 30.06.2026) este una din cele mai generoase agentii online, atunci cand vine vorba de Loto. Chiar in momentul redactarii articolului pot vedea pe site minim 3 extrageri, din Grecia, Italia sau Slovacia. Putem regasi aici cea mai comuna alegere printre jucatori si anume Grecia Kino 20/80.

De asemenea, in oferta celor de la Netbet se regasesc loterii din Italia, Slovacia, Polonia, Franta, Letonia, Finlanda, Canada sau SUA. Mai mult decat atat, oferta se extinde chiar si prin tari exotice precum Singapore sau Africa de Sud. De retinut este faptul ca loteria din Singapore este una asemanatoare cu cea nationala din tara noastra. De ce? Ei bine, aici poti paria 6/49!

pariuri loto netbet online
Unde poti paria pe Loterii Online – NetBet

Unde poti paria pe Loterii Online – Casa Pariurilor

Casa Pariurilor este o alta agentie care ofera o gama larga de pariuri pe loterii. Daca doriti sa pariati pe numere in urmatoarea perioada, va invit sa va deschideti un cont chiar acum! Puteti beneficia de un bonus de 100% in limita a 200 de ron pe care va trebui sa il rulezi doar o singura data pentru a-l transforma in bani reali.

La fel ca la NetBet, Casa Pariurilor ne poarta prin diferite colturi ale lumii. Pe langa cele clasice din Europa, acestia au in oferta loterii din Australia, SUA sau Singapore. Regasim chiar si o loterie din Canada, unde se extrag 7 numere din 50.

pariuri loto la casa pariurilor
Unde poti paria pe Loterii Online – Casa Pariurilor

Cele mai bune Loterii Online

  • Grecia Kino 20/80
Unde poti paria pe Loterii Online – exemplu extragere Grecia Kino 20/80

Este fara indoiala preferata jucatorilor. Fie ca vorbim de offline sau online, mai toti decid sa parieze pe aceasta loterie ce are loc din 5 in 5 minute. Incepand cu ora 09:00, se extrag 20 de numere de la 1 la 80, pana la ora 22:00. Cu siguranta extragerile dese efectuate fac ca aceasta loterie elena sa se afla in topul jucatorilor. Sunt 12 extrageri pe ora la Grecia Kino, fapt pentru care dinamismul creste, iar castigurile pot fi revendicate imediat.

Netbet si Casa Pariurilor sunt agentiile online la care se poate paria Grecia Kino. Rezultatele se pot gasi aproape instant pe site-urile caselor de pariuri. Matematicienii au incercat sa dezvolte diferite strategii, insa sunt doar speculatii si nu exista o formula a succesului. E insa un aspect interesant de mentionat: 25% din numerele castigatoare au aparut si la extragerea precedenta, spun unele studii din domeniu.

  • Polonia Multi 20/80

O alta loterie foarte populara, la care eu personal pariam inainte la offline. La fel ca la Grecia Kino, se vor extrage 20 de numere din 80, insa diferenta si dezavantajul constau in raritatea extragerilor. Se efectueaza doar doua extrageri pe zi, fapt pentru care in ofera puteti gasi „Multi 1” sau „Multi 2”. Mare atentie atunci cand decizi sa pariezi, pentru ca sunt doua extrageri diferite, iar numele evident sunt diferite.

PARIAZA ONLINE PE POLONIA MULTI 20/80

  • Loto Singapore 6/49 

O loterie ce se poate gasi la Netbet. Are loc din 3 in 3 zile, de obicei la ora 12:00 (ora locala din Romania). De ce am ales aceasta loterie? Ei bine, este cam singura internationala ce ne aduce aminte de clasicul 6/49 din Romania. Trebuie sa alegi 6 numere, de la 1 la 49. De asemenea, exista si un numar special care se extrage pe langa cele 6. Un fel de Joker la Loto Romania.

Ce trebuie sa mai stii despre pariurile pe Loto

SISTEMUL MARTINGALE – O ALEGERE BUNA?
  • Pentru necunoscatori, sa spunem ca sistemul Martignale este unul din cele mai des pomenite in istoria jocurilor de noroc la care se poate aplica. Acest sistem presupune o dublare a mizei dupa fiecare pariu pierzator, insa poate functiona doar pentru cote de 2.00 sau mai mari. E un sistem ce poate fi folosit la loterii unde se extrag 10/20 spre exemplu, acolo unde cotele pentru a prinde un numar sunt in jur de 2.
  • La fiecare pariu pierdut, se dubleaza miza. Spre exemplu, daca pornesti de la 10 RON si vei pierde, vei paria in continuare 20 RON. Va urma o miza de 40 RON, 80 RON si asa mai departe, pana cand reusesti sa castigi.
  • ATENTIE – sunt cel putin 2 probleme cu acest sistem. 1, nimeni nu stie de cate ori la rand poti pierde, asa ca intr-un final s-ar putea sa ramai fara bani si 2, exista limite in ceea ce priveste mizele ce pot fi plasate, asa ca mare atentie.
Unde poti paria pe Loterii Online – Sistemul Martingale

Loteriile, la fel ca pariurile sportive sau sloturile, trebuie sa ramana la stadiul de hobby si relaxare. Niciodata nu paria mai mult decat iti permite bugetul personal si trateaza totul ca pe o distractie.

Daca ti-a placut articolul nostru „Unde poti paria pe loterii online”, ne poti ajuta cu un LIKE!