Un timisorean a castigat 18.000 RON cu 20 RON mizati – VEZI BILETUL

43
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ne mai descretim putin fruntile si va prezentam biletul unui timisorean norocos in saptamana ce tocmai s-a incheiat. Fie ca vorbim de pariuri online in Romania sau pariuri offline, bilete de acest gen se tot gasesc, insa nu toate “ies la lumina” in spatiul public.

Fericitul castigator a pariat pe 11 evenimente, toate din fotbal, iar cotele au variat intre 1.28 si 3.25. Ce-i drept, ultimele doua meciuri de pe bilet au ridicat cota foarte mult, pariorul reusind sa prinda doua X-uri de toata frumusetea in Copa Libertadores.

Dupa cum se poate observa si in imaginea de mai jos, biletul a fost jucat offline la Casa Pariurilor, desi pe partea de online putem spune ca agentia dispune de unul dintre cele mai bune site-uri de pariuri online.

De remarcat faptul ca pariorul a ales un singur eveniment de top pe bilet, si anume confruntarea dintre Bayern Munchen si Real Madrid din Champions League. Acesta a evitat cealalta semifinala dintre Liverpool si Roma, dar si semifinalele Europa League de joi seara. Evenimentele s-au intins pe doua zile, incepand cu miercuri seara si terminand si trecand de miezul noptii cu meciurile din America de Sud.

Asa cum am spus si in titlu, biletul a avut o miza de 20 RON, iar castigul a fost de peste 18.000 RON, ceea ce inseamna aproximativ 4000 de euro. Sa tot vedem astfel de bilete. Cota finala a biletului a fost de 869.64, iar agentia i-a oferit un bonus de 11%, ceea ce inseamna aproximativ 2.000 RON cadou din partea agentiei.

Pariaza online la Casa Pariurilor
– depui si retragi direct in agentie, fara card –

Sportingbet