Turneu cu premii in valoare de 3000 de Euro de CS GO sponsorizat de Betano

Intr-un turneu organizat de GAMEONE Sports si sponsorizat de Betano, toti cei interesati pot participa si sa ia o parte din cei 3000 Euro pusi la bataie de site-ul de pariuri.

Astfel, Betano este primul site de pariuri din Romania care se implica realmente in scena de CS GO din tara si este o initiativa demna de laudat.

Vor fi 4 zile de calificari, prima va avea loc in data de 12.04.2012. Calificarile se vor intinde pe 4 zile, in intervalul 12-15 ale acestei luni.

De asemenea, un detaliu foarte important de mentionat este ca participarea este gratuita. Iti faci echipa si incerci sa le iei banii, simplu!

Daca nu ai cont la Betano, nu mai ezita. Site-ul iti ofera un bonus de pana la 500 RON la prima ta depunere si optiuni de pariere foarte bune !

Pentru mai multe detalii, va invit sa vizionati videoclipul de mai jos al lui ” Werty ”. Acesta este cunoscut in lumea CS-ului din Romania ca unul din oamenii care a ajutat la cresterea fenomenului prin stream-urile sale pe care le si comenteaza.

De mentionat este ca si acest turneu va fi comentat de el. Deci, daca esti pasionat, ai o sansa sa te remarci in fata a mii de oameni.