Tu primesti 25 RON Bonus saptamanal de la operatorul de pariuri?

25 RON Bonus saptamanal

Tu primesti 25 RON Bonus saptamanal de la operatorul de pariuri?

Fara indoiala, 25 ron nu este o suma foarte mare in zilele noastre, insa de cate ori nu s-a intamplat sa faci bani la pariuri dintr-un bonus sau din ultimii bani ramasi in cont? Daca mai adaug si faptul ca o poti obtine destul de simplu, in fiecare saptamana, atunci e clar ca merita sa citesti in continuare! Bonusul trebuie rulat o singura data pentru a fi transformat in bani reali!

Ce trebuie sa faci pentru a primi 25 ron (5€/£/$) Freebet saptamanal

1. In primul rand, trebuie sa ai cont la agentia de pariuri online BETFAIR (L1160655W000329 emisa de ONJN, valabila pana pe 29.07.2026). Daca nu ai cont, APASA AICI

2. OPTEAZA pentru oferta de pe pagina Betfair -> Sportsbook -> Promotii -> Bonus de loialitate

3. Mizeaza in fiecare saptamana (de luni pana duminica) cel putin 75 RON(15€/£/$) pe unul sau mai multe bilete multiple cu minim 3 selectii (pre-meci sau live) si cota totala 4.00+. Nu inchide niciunul din pariuri mai devreme (CashOut). Daca o faci, nu vei mai primi bonusul!

Asta e tot, Betfair iti va credita (in ziua de LUNI urmatoare) contul cu un Freebet in valoare de 25 RON (5€/£/$), pe care il vei putea utiliza pe orice sport. Click aici, daca nu stii ce e un freebet!


  • Freebetul primit va fi valabil 2 zile din momentul creditarii
  • Pariurile inchise cu Cash-Out sau combinate nu sunt eligibile
  • Promotia va dura mai multe saptamani (nu se specifica in T&C cate), astfel ca trebuie sa stii ca nu este nevoie sa optezi decat o singura data!