Trei evenimente sportive care îți vor face weekendul mai plăcut

Trei evenimente sportive care îți vor face weekendul mai plăcut
Urmează un weekend excelent pentru fanii fotbalului și tenisului

Trei evenimente sportive care îți vor face weekendul mai plăcut

Pasionații de sport se pot bucura în acest week-end de evenimente intense, așa cum sunt meciurile de fotbal din marile campionate europene (vezi aici ponturi fotbal 20-22 noiembrie), dar și ultimul mare turneu de tenis al anului – Turneul Campionilor de la Londra. Printre campionatele europene care programează sămbătă și duminică partide de mare interes se remarcă Premier League, unde pasiunea pentru fotbal este mereu la cel mai înalt nivel, iar acest lucru se vede întotdeauna pe teren.

Liverpool – Leicester, joc pentru primul loc în campionatul Angliei

Spectacolul din Premier League va fi asigurat fără îndoială de o partidă unde se joacă pe obiectiv imediat: primul loc în clasament. Duminică, de la ora 21:15, Liverpool, campioana ultimului sezon, și Leicester, actualul lider, joacă pe Anfield într-un meci de la care se așteaptă multă forță ofensivă. După 8 etape, Leicester are 18 puncte, cu unul mai mult decât Liverpool.

În ultimul meci direct, Liverpool a câștigat în deplasare, zdrobind Leicester, scor 4-0, în decembrie 2019. Se poate spune că Liverpool este un adversar foarte incomod pentru Leicester, “cormoranii” câștigând 5 din ultimele 6 jocuri directe. Ultima victorie a lui Leicester cu Liverpool a fost consemnată tocmai în 2017, în Cupa Ligii Angliei. Ținând cont de istoric, dar și de faptul că Liverpool joacă acasă, ar putea avea succes un pariu pe victoria gazdelor în această partidă, profitând de cota 2.00 la Unibet, o cotă extrem de atractivă.

Tottenham – Manchester City: un nou meci Mourinho – Guardiola

Între Tottenham și Manchester City există o rivalitate istorică în Premier League, însă meciul actual poate fi socotit și o confruntare a doi antrenori care s-au duelat des prin prisma echipelor pe care le-au pregătit de-a lungul timpului. În carieră, Jose Mourinho este antrenorul pe care Pep Guardiola l-a întâlnit cel mai des. Sunt deja 23 de partide între echipele antrenate de cei doi, iar Guardiola este în avantaj, cu 11 victorii. Mourinho s-a impus de 6 ori, iar alte 6 întâlniri s-au terminat cu scor egal.

Tottenham ocupă acum locul 2 în Premier League, cu 17 puncte, în timp ce Manchester City este abia pe locul 10, având 12 puncte, dar și un meci în minus. Mai trebuie spus că Tottenham nu a pierdut în ultimele două meciuri cu Manchester City și are 6 meciuri la rând cu gol marcat acasă în toate competițiile. Manchester City este de asemenea productivă în atac, cu 6 partide în care a marcat în deplasare. Un pariu demn de luat în calcul: ambele echipe marchează, cotă 1.55 oferită de Unibet.

Turneul Campionilor 2020 – vom avea noi surprize?

Cel din urmă turneu de tenis al anului, Turneul Campionilor de la Londra, continuă în week-end cu ultimele faze: semifinale (sâmbătă) și finala (duminică). Meciurile pot fi vizionate pe Unibet TV, iar spectacolul va fi cu siguranță asigurat, după cum s-a văzut în meciurile din faza grupelor. Acolo s-au consemnat și surprize însemnate – Novak Djokovici și Rafael Nadal au cedat surprinzător în primele meciuri din grupe. Rafael Nadal a fost învins de Dominic Thiem, iar Novak Djokovici a pierdut în fața rusului Daniil Medvedev.

Totuși, cei 2 rămân principalii favoriți ai turneului, cu cote excelente la Unibet: Djokovic – cota 3.15 pentru un nou succes adăugat la cele 4 din 2012-2015, iar Nadal cota 4.00 pentru ceea ce ar fi primul său titul la Turneul Campionilor.

Ponturi fotbal 20-22 noiembrie 2020