Transforma 5 ron in 300 ron la meciul Dinamo vs. CFR Cluj

cote speciale

Transforma 5 ron in 300 ron la meciul Dinamo vs. CFR Cluj, programat duminica 10 noiembrie, la ora 19:00, in cadrul etapei cu numarul 16 din Liga 1

Te intrebi de ce tot mai multi pariori isi indreapta atentia catre mediul online? Motive sunt multe, insa primul dintre ele il reprezinta bonusurile si promotiile oferite exclusiv pe internet.

Cum sa nu vrei sa pariezi la cota 60.00, in loc de 1.86, pe o echipa atat de in forma precum CFR Cluj in meciul contra unei formatii ce tocmai a luat bataie cu 4-1 de la Craiova, este amenintata cu falimentul iar ultimele meciuri directe CFR vs. Dinamo s-au incheiat cu tot atatea victorii de partea ardelenilor?!

Daca vrei sa profiti de oferta, trebuie sa faci asta:

  1. Inregistreaza un cont de pariuri la agentia online Betfair de pe unul din linkurile speciale din acest material. Ai grija sa lasi codul promo ZFBNNE acolo unde este trecut!
  2. Plaseaza in Sportsbook un prim pariu simplu, pre-meci de numai 5 lei, pe victoria lui CFR Cluj si nu il inchide cu CashOut
  3. Daca CFR obtine cel de-al 6-lea succes la rand in fata lui Dinamo, primesti 300 RON (miza, 5 ron, direct in cont cash + 295 ron Freebet in maxim 24 de ore de la finalul partidei.

APLICA PENTRU OFERTA AICI

AICI poti afla pe larg cum functioneaza o cota speciala de la Betfair.