Tragerea la sorți optimi Champions League 2020/2021 – program, cote pariuri

Tragerea la sorți optimi Champions League 2020/2021
sursa foto: UEFA

Tragerea la sorți optimi Champions League 14 decembrie 2020 – program, cote pariuri

In urma evenimentului de la Nyon, desfășurat azi, 14 decembrie, duelurile din optimile UEFA Champions League arată astfel:

  • Monchengladbach vs Manchester City
  • Lazio vs Bayern Munchen
  • Atletico Madrid vs Chelsea
  • RB Leipzig vs Liverpool
  • FC Porto vs Juventus
  • Barcelona vs PSG
  • Sevilla vs Dortmund
  • Atalanta vs Real Madrid

Cand se joacă optimile Champions League 2021?

Cea mai tare competiție fotbalistică europeană intercluburi se va relua la jumatatea lunii Februarie. Astfel, mansa tur este programata in 16/17 Februarie & 23/24 Februarie. Apoi, cele 16 echipe se vor infrunta in retur pe 9/10 Martie & 16/17 Martie. Castigatoarele grupelor au avantajul de a juca returul pe teren propriu.

VEZI CUM ARATĂ COTELE CHAMPIONS LEAGUE LA BETANO

Bayern Munchen este din nou favorita operatorilor online atunci cand vine vorba de castigatoarea competitiei. Bavarezii au o cota de 4.00 sa se impuna in finala ce va avea loc pe 29 Mai 2021, in Istanbul. Nemtii sunt urmati in ierarhie de Manchester City si Liverpool.

FC Porto este codasa acestui clasament, iar un eventual succes istoric al lusitanilor aduce pariorilor de 200x suma pariata!!

Pariaza pe castigatoarea Champions League!

UEFA Champions League reprezinta fara doar si poate cea mai importanta competitie inter-cluburi din fotbalul mondial

An de an, sute de milioane de fani stau cu sufletul la gura si isi incurajeaza favorita pana in ultimul act. Din pricina pandemiei de Coronavirus, finalul stagiunii 2019/2020 s-a desfasurat in conditii speciale. A avut loc un mini turneu in care s-a renuntat la formatul tur/retur. Bayern Munchen a reusit sa se incoroneze drept Regina Europei, dupa un 1-0 in finala cu PSG.

Meciurile din grupe in acest an s-au desfasurat in conditii normale, fara amanari. Totusi, spectatorii nu s-au putut bucura de show-ul favoritilor. Ramane de vazut cum vor decurge lucrurile in continuare, pentru ca spectacolul abia acum incepe!

Tragerea la sorți optimi Champions League 2020/2021 a avut loc Luni, 14 Decembrie 2020 – de la ora 13:00. Urnele au fost stabilite saptamana trecuta, iar ele au aratat asa:
  1. Bayern Munchen, Real Madrid, Manchester City, Liverpool, Chelsea, Borussia Dortmund, PSG, Juventus
  2. Atletico Madrid, Borussia Monchengladbach, Porto, Sevilla, Atalanta, Lazio, Leipzig, Barcelona