Topul celor mai frumoase goluri din Champions League

Topul celor mai frumoase goluri din istoria Champions League

France Football a analizat cele mai frumoase goluri din istoria Champions League si a facut un top 50 al acestora, in care se află si “regele” Hagi.

Zinedine Zidane ocupă prima poziție in acest clasament cu faimosul gol marcat in finala de Liga Campionilor din 2002 dintre Real Madrid si Bayern Leverkusen. “Galacticii” au cucerit trofeul câștigând meciul cu scorul de 2-1.

Pe locul secund în această ierarhie se află golul lui Mauro Bressan din 1999, care a a înscris pentru Fiorentina intr-un meci cu Barcelona.

De pe podium nu putea sa lipească incredibilul gol din foarfecă a lui Cristiano Ronaldo. In 2018 acesta înscria pentru Real Madrid intr-un meci Juventus câștigat cu scorul de 3-0.

Ronaldo se află si in topul celor mai buni marcatori din ultimul deceniu. Vezi aici topul complet! 

Cele trei goluri de mai sus sunt urmate de reușita lui Dejan Stankovic in tricoul lui Inter Milano care marca in 2011 un super gol celor de la Schalke.

Pe locul 5 a fost ales golul lui Philippe Mexes din 2012 in meciul AC Milan vs. Anderlecht.

Din acest top nu putea sa lipească “regele” Gheorghe Hagi. Golul românului se regăsește pe locul 19 in acest top. 
In 2000, pe vremea cand evolua la Galatasaray a reușit sa marcheze un gol superb de la 35 de metri in vinclul porții lui Porato, portarul celor de la As Monaco. Din pacate, Hagi a fost eliminat in acel meci, dar Galatasaray a reusit totuși sa câștige cu scorul de 3-2.