Surpriza facuta de Jurgen Klopp pentru 3 fani ai lui Liverpool

Surpriza facuta de Jurgen
Surpriza facuta de Jurgen Klopp pentru 3 fani ai lui Liverpool

Surpriza facuta de Jurgen Klopp pentru 3 fani ai lui Liverpool

” Traim vremuri dificile insa cel mai important in aceste vremuri este sa nu fim singuri. ” – Jurgen Klopp.

Liverpool si Jurgen Klop au o conexiune speciala. Sunt doua entitati care se pliaza perfect una pe caracterul celeilalte.

Canalul de Youtube al lui FC Liverpool arata fata umana a tuturor celor implicati in sport.

Nu incape indoiala, Jurgen Klopp este unul din cei mai iubiti oameni de la FC Liverpool. Impreuna cu tot staff-ul tehnic, cei din spatele scenei si jucatorii, fac din Liverpool ceva special, iar asta se vede cel mai bine atunci cand pe stadion rasuna „You ll Never Walk Alone” – probabil cel mai frumos imn al unei echipe de fotbal.

Daca in saptamanile trecute am putut observa cum arata o sedinta de pregatire a acestora, de data aceasta, surpriza facuta de Jurgen Klopp pentru 3 fani ai lui Liverpool a fost una speciala.
Cu siguranta, ” cormoranii ” au unul din cele mai puternice fan base-uri din intreaga lume.

Te trezesti intr-o dimineata si urmeaza sa vorbesti cu cineva care este din fundatia celor de la Liverpool. Cand accepti apelul, de partea cealalta a liniei este Jurgen Klopp. Fericire, bucurie si o surpriza imensa pentru cei 3 suporteri ai lui Liverpool.
Aceste lucruri ne arata inca o data cat de mult conteaza relatia club-suporteri in sport.
Ne arata partea umana a sportivilor, a celor care stiu ce eforturi fac cei din tribune sa fie acolo sa isi sustina favoritii: atat acasa cat si in deplasare.

Putem afirma ca surpriza facuta de Jurgen Klopp celor 3 fani ai lui Liverpool este doar un exemplu de cum ar trebui sa functioneze aceste lucruri peste tot in lume la nivel de management, marketing si publicitate.