Supercote pentru supermeciurile din Preliminariile Euro 2020

89
Supercote pentru supermeciurile din Preliminariile Euro 2020

Urmeaza o saptamana de fotbal intre echipele nationala, peste 55 de tari se vor infrunta in 10 grupe, in preliminariile pentru Euro 2020. Superbet aduce SuperCote zilnice si o oferta SuperLive pe meciurile care se vor juca in perioada 5-10 septembrie.

Deschide cont la Superbet si ai bonus de bun venit de pana la 500 lei la primele trei depuneri

Pentru fanii fotbalului din tara noastra, meciurile Romaniei vor tine capul de afis in aceasta perioada. Se vor disputa o multime de meciuri intre echipele nationale, in perioada 5-10 septembrie. Este si perioada Super Cotelor de la Superbet. Cele mai multe dintre meciuri primesc cote speciale, unele afisate inainte cu o zi inainte de startul meciului.

Supercote pentru supermeciurile din Preliminariile Euro 2020

Perioada 5-10 septembrie este una de foc pentru echipele nationale din Europa. Meciuri spectaculoase se vor disputa, printre care Romania – Spania, Germania – Olanda, Suedia – Norvegia, Polonia – Austria. Toate acestea sunt capul de afis al zilelor in care se vor desfaura. Primele doua din fiecare grupa vor merge direct la Campionatul Euopean de fotbal din vara anului viitor. Nu exista baraj care sa vizeze aceste preliminarii. Singurele meciuri de baraj care se dau pentru participarea la Euro 2020 sunt cele ale castigatoarelor din UEFA Nations League.

Meciuri spectaculoase in etapele 5 si 6 din Preliminariile Euro 2020

Romania – Spania este un meci pe care multa lume doreste sa-l urmareasca cu interes. Este si testul maturitatii pentru Cosmin Contra ca selectioner al nationalei Romaniei.  Ibericii inca nu au castigat pe taram romanesc, din sase meciuri jucate, trei au fost victorii si alte trei s-au terminat la egalitate. Este si o diferenta de puncte intre ele, Spania ocupa primul loc, cu punctaj maxim, in timp ce tricolorii sunt pe locul al treilea. Keseru este cel mai bun marcator al echipei nationale a Romaniei si unul dintre cei mai activi din aceste preliminarii.

Slovenia – Polonia pare sa fie unul dintre cele mai interesante meciuri de vineri seara. Polonezii inca nu au luat gol si reprezinta singura echipa nationala fara gol incasat in aceste preliminarii. 8-0 este golaverajul pe care il au. Pariurile speciale sunt un motiv in plus pentru ca pariorii sa se reorienteze si spre alte pariuri fata de cele obisnuite. In replica, Robet Lewandowski vine si el hotarat sa puna umarul serios la inca un gol in aceste preliminarii.

Slovenia – Polonia cote speciale

Grupa F, din care face si Romania, cat si Grupa I, acolo unde lider este Belgia, sunt cele in care s-au dat cele mai multe goluri. 43 de reusite au avut loc pana in etapa cu numarul 5 a acestor preliminarii. Au fost preliminarii in care spectacolul a fost garantat, media de goluri inscrise in fiecare meci este de 3.15. Echipe cu pretentii au stiut sa faca diferenta atunci cand s-au duelat cu echipe modeste. Printre acestea am avut si o victorie a Rusiei, 9-0 in compania nationalei de fotbal din San Marino. In acest gen de meciuri, pariurile live sunt o optiune, acolo gasesti pariu in timp real pentru fiecare meci in parte

Descarca APLICATIA SUPERBET si pariaza direct pe telefon

Matematic inca nu putem sa vorbim despre echipe care se pot califica dupa aceste doua etape. Totusi, putem asista la meciuri spectaculoase. Cel mai tare duel din aceste doua etape le aduce fata in fata pe Germani si Olanda. Este meciul cel mai spectaculos, care aduce fata in fata doua echipe dornice de performanta. Este genul de meci pe care nu trebuie sa-l ratezi, atat de pariat, cat si de urmarit. Superbet iti faciliteaza acest lucru si poti face asta descarcand aplicatia Superbet.

Supercote pentru supermeciurile din Preliminariile Euro 2020 – Germania – Olanda