Start de sezon in fiordurile nordice! Meciul Zilei 09.05.2020

Start de sezon in fiordurile nordice! Meciul Zilei 09.05.2020

Azi-noapte m-am culcat in gand cu Ulsan Hyundai si voiam sa recomand victoria lor. Am avut insa multa treaba si am avut impresia ca meciul are loc dupa pranz.. sau nu. Duelul a avut loc la 8 dimineata si au castigat cu 4-0. Apelez insa la solutia de rezerva, din fiordurile nordice ale celor din Insulele Feroe. Campioana si vice-campioana promit spectacol astazi, de la ora 19:00.

Parcurs perfect pentru Klaksvik!

  • Klaksvik si B36 Torshavn reprezinta campioana si vice-campioana din Insulele Feroe. Gazdele de astazi au castigat cu 3-0 in ultima runda pe terenul adversarei de astazi, cucerind astfel titlul in Premier League.
  • Mai mult decat atat, Klaksvik tocmai ce a cucerit si Super Cupa si a ajuns la 10 victorii consecutive in partidele oficiale. E un record incredibil si daca cineva il poate intrerupe, aceea e Torshavn.
  • Oaspetii de astazi in primul rand vor lupta astazi pentru a-si lua o revansa morala. In al doilea rand, acestia au reusit sa castige la ultima deplasare aici, cu scorul de 2-0. Torshavn are asadar capacitatea de a rezista presiunii celor de la Klaksvik, care defileaza in Insulele Feroe.

In ultimele 3 intalniri directe dintre cele doua s-au marcat nu mai putin de 11 goluri. Putem numara pe degete infruntarile acestora in care nu au reusit ambele sa modifice tabela. Se vor intalni doua dintre principalele candidate la titlu si ambele vor dori un start cu dreptul.

Vom miza pentru pronosticul “ambele echipe marcheaza” – 10% din buget!

BETANO este casa de pariuri pe care am ales-o pentru acest bilet. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!