Staff-ul GNT ofera Biletul Zilei din Europa League! 12.03.2020

Staff-ul GNT ofera Biletul Zilei din Europa League! 12.03.2020. Echipa noastra a decis sa realizeze un bilet interesant pentru aceasta zi de Joi.

Din pacate, criza mondiala izbucnita cu Coroanvirus afecteaza din ce in ce mai mult sportul. Nu ne putem bucura astazi de 8 dueluri din Europa League, fiind anulate Sevilla vs AS Roma si Inter vs Getafe. Mai mult decat atat, majoritatea se vor disputa cu portile inchise, insa avem inca motive de bucurie.

Ibrox Stadium se anunta diseara arhiplin, iar Rangers cu Leverkusen promit spectacol. O avancronica asupra partidei puteti gasi aici!

Golurile si cornerele – alegerea noastra!

Europa League este o competitie imprevizibila, mai ales in aceasta faza. Tocmai de aceea am evitat solistii pentru acest bilet. Ne vom baza exclusiv pe goluri in primele 3 partide, acolo unde Wolfsburg, Manchester United sau Leverkusen trebuie sa fie la inaltime. In ceea ce priveste ultima infruntare, dintre Istanbul Basaksehir si Copenhaga, ei bine asteptam cornere. Suporterii vor fi prezenti la meci, deoarece in Turcia criza nu a luat amploare.

Cum poti primi 100 ron Freebet pentru pariurile pe UCL/EL plasate in perioada 10-12 martie

  1. Intra in contul tau Betano. Iti poti deschide AICI unul, daca nu ai deja
  2. Misiuni – ⚽ EuroMisiune! – INCEPE MISIUNEA
  3. Plaseaza 4 bilete X 50 RON cu selectii exclusiv din partidele din UCL si EL programate intre 10 si 12 martie. Bilete simple sau multiple, cota minima 1.65/selectie, miza minima 50 lei/bilet. Nu inchide niciunul cu CashOut!
  4. Indiferent de rezultatul pariurilor tale, vei primi 100 ron Freebet imediat ce pariurile tale sunt stabilite

  • Pariurile sistem sau cu BetCombo nu sunt eligibile la promotie

  • Pentru a transforma freebetul de 100 ron in bani reali, trebuie sa-l pariezi o singura data pana pe 15 martie. Daca nu stii ce este un Freebet, poti afla din acest articol

BETANO este casa de pariuri pe care am ales-o pentru pronosticul nostru. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus de 100% pana la 500 RON!