Se infrunta cele mai bune ofensive din Pershaya Liga! Meciul Zilei 11.05.2020

Se infrunta cele mai bune ofensive din Pershaya Liga! Meciul Zilei 11.05.2020

Avem 6 din ultimele 7 pariuri WIN, iar astazi incercam sa debutam cu dreptul intr-o noua saptamana. In weekend revine si Bundesliga, asadar oferta continua sa se mareasca. Pentru duelul de azi ne bazam Pershaya Liga, acolo unde se vor intalni doua super-ofensive!

Duel crucial in lupta pentru promovare din Pershaya Liga!

  • Lokomotiv Gomel si Krumkachy se vor infrunta astazi incepand cu ora 18:00. Ambele formatii se lupta la promovarea in primul esalon din Belarus si in mod normal vor forta un succes.
  • Cele doua au inceput cu doua victorii si o remiza acest sezon, asadar atmosfera in vestiare este una buna. Desi sunt formatii ce au disputat deja 4 partide, Gomel si Krumkachy au cele mai bune ofensive. Acestea au inscris impreuna de 20 de ori in 3 runde.
  • In toate cele 5 intalniri directe intre cele doua, ambele au reusit sa inscrie. De asemenea, in 4 dintre ele s-au inscris minim 3 goluri. Mai mult decat atat, in Iulie 2015 Krumkachy o invingea pe Lokomotiv Gomel cu scorul de 8-3.

Vorbim de doua forte din Pershaya Liga, ce se lupta pentru primele 2 pozitii. Ma astept sa le vad pe ambele jucand cu garda jos, iar golurile ar trebui sa vina.

Vom miza pentru pronosticul “ambele echipe marcheaza” – 10% din buget!

BETANO este casa de pariuri pe care am ales-o pentru acest bilet. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!