Sanatate, noroc si viitor – Cupa Romaniei – 26.09.2019

Goluri multe pe Cluj Arena?

16:00, Sănătatea da piept cu Viitorul. Un meci foarte interesant din prisma faptului că “virușii verzi” după cum sunt supranumiți ardelenii sunt o prezență constantă în fazele superioare ale Cupei României și pot face oricând o surpriză.

Dan Roman, atacantul celor din Cluj declara că vor să se bucure de fotbal și ce o fi o fi.

De partea cealaltă, Viitorul, prin vocea lui Gheorghe Hagi, a declarat doua lucruri interesante :

1. Viitorul nu va mai câștiga Cupa României în acest an.

2. Ii așteaptă un meci foarte, foarte greu la Cluj pentru că Sănătatea are jucători experimentați.

Și nu neg, da, așa e. Dan Roman, Raul Ciupe , Cosmin Tilinca sunt doar 3 dintre aceștia + un Ceaca intr-o forma destul de buna in ultimul timp. Vorbim de o echipa a Sănătății care se bucura de fotbal vs una care joaca foarte deschis.

Cu toate că nu cred că vor fi mai mult de 2 mii de oameni la meci, cred că ‘ virușii’ pot marca în poarta Viitorului. Totuși, nici Ionuț Rada nu mai este la prima tinerețe și acest lucru se poate vedea in duelurile cu mai tinerii jucători ai echipei lui Hagi.

După ce ieri am avut o zi in care Napoli, Man United, PSG nu au reușit să câștige pe teren propriu, cu toate că varianta logica ar fi de un Gg3plus, o sa aleg doar că Sănătatea va marca. Astfel, elimin acel 1 la sută în care Clujul poate câștiga cu un 1-0 și să distrugă un milion de bilete. De asemenea poate fi un 1-6 și toată lumea să zică : ” Aa, era clar GG3PLUS”.

Ii lăsăm să ” trăncăne ” 🙂

Sursa foto : Cjsport.ro

Sanatatea cred ca va marca aici. Daca crezi si tu acelasi lucru, CLICK AICI sa iei bonusul de 100 % la prima depunere pana in 500 de lei si sa profiti de aceasta cota.