Sambata plina de evenimente in Europa – 24.08.2019

399

Sambata plina de evenimente in Europa – 24.08.2019

Sambata plina de evenimente in Europa – 24.08.2019. Salutare, sunt Marco Birlan si astazi am pregatit doua bilete combo pentru voi.

Weekendul se anunta unul spectaculos, cu toate marile campioanate ale Europei reluandu-si actiunea. Pentru astazi nu am pregatit meciul zilei, pentru ca oferta e una bogata si nu am gasit timpul necesar, fiind plecat toata ziua. In schimb, va recomand doua bilete: cel de cota 2 si unul pentru doua zile, de cota 5.

COTA 2.02 – PARIAZA ACUM LA SUPERBET

 

Pentru biletul de cota 2, am ales sa merg pe 3 favorite clare astazi. Chelsea sub comanda lui Frank Lampard are un joc placut, insa rezultatele nu apar. Londonezii sunt in continuare in cautarea primului succes, dupa remiza cu Leicester. Norwich nu e cel mai comod adversar, mai ales cu un Pukki aflat intr-o forma maxima, asadar voi merge pe un “x2”. Real Madrid a inceput in forta sezonul, iar Zidane are la dispozitie un lot numeros, iar inlocuirea lui Modric pare floare la ureche. Ultima dar nu cea din urma, “Batrana Doamna” spera la un debut cu dreptul in noua stagiune. Cristiano Ronaldo pare sa nu mai imbatraneasca, iar dupa ultimele transferuri, Juventus se anunta din nou drept favorita la titlu.

COTA 5.52 – PARIAZA ACUM LA SUPERBET

Pentru biletul de cota 5, am ales 3 evenimente de Sambata si 2 de Duminica. Botosani poate profita de echipa a doua trimisa de CFR Cluj, United pe teren propriu e o adevarata forta, iar Liverpool cu Arsenal in mod normal ar trebui sa ofere spectacol. Ne mutam la ultima zi a weekend-ului, acolo unde City are o deplasare relativ usoara. Nu in ultimul rand, Atletico Madrid care a debutat cu un succes in fata celor de la Getafe, se deplaseaza la Leganes, un adversar net inferior.

Va urez un weekend frumos, plin de inspiratie. Plasati biletele care va inspira incredere si modificati acolo unde credeti ca poate iesi o surpriza.

sursa foto: marca.com