S-au decis sferturile UEFA Champions League! Cand vor avea loc?

S-au decis sferturile UEFA Champions League! Cand vor avea loc?

Cea mai importanta competitie fotbalistică inter-cluburi din lume se va relua pe 7 August 2020! Meciurile ramase din optimile UEFA Champions League se vor disputa in 7 si 8 August, pe terenul unde ar fi trebuit sa aiba loc.

S-au decis sferturile UEFA Champions League! Cand vor avea loc?

Formatul competitiei se va schimba insa incepand cu faza sferturilor de finala. Meciurile din sferturi si semifinale se vor disputa intr-o singura mansa, eliminatorie. Ultimele 8 formatii ramase in competitie se vor infrunta intre 12 si 15 August 2020, la Lisabona. De asemenea, fiecare duel va avea loc la ora 22:00, ora locala a Romaniei.

Semifinalele se vor disputa pe 18 si 19 August, iar marea finala UEFA Champions League va avea loc pe 23 August 2020. In aceste conditii, Ataturk Stadium din Turcia va mai avea de asteptat pana la anul, iar Portugalia va fi gazda finalei.

Cristiano Ronaldo, fata in fata cu Real Madrid?

Tragerea la sorti a sferturilor de finala UCL tocmai ce a avut loc, iar 4 dueluri de exceptie ne asteapta. Se stiu deja primele sferturi, 4 formatii fiind calificate:

  • RB LEIPZIG vs ATLETICO MADRID
  • ATALANTA vs PSG

Alte 4 optimi de finala raman inca in joc, iar echipele calificate vor juca in sferturi dupa cum urmeaza:

  • MANCHESTER CITY / REAL MADRID vs JUVENTUS / LYON
  • BARCELONA / NAPOLI vs BAYERN / CHELSEA

Este o ocazie unica pentru CR7 de a infrunta clubul pentru care a scris istorie. Acesta a parasit-o pe Real Madrid in 2018 pentru a se muta la Torino. Totusi, madrilenii au de intors un 1-2 pe Etihad Stadium, iar Juventus un 0-1 cu Lyon. Chelsea a fost invinsa in tur de catre Bayern cu 0-3 pe Stamford Bridge, iar Barcelona si Napoli au remizat pe San Paolo – scor 1-1.

PARIAZA PE CASTIGATOAREA COMPETITIEI SI PROFITA DE UN BONUS DE 500 RON!!

Cine crezi ca va ajunge in sferturi si cine va ridica trofeul? Alege-ti acum favoritele si pariaza cu oferte exclusive.

Daca ai gasit informatii utile in articolul “S-au decis sferturile UEFA Champions League! Cand vor avea loc?”, ne poti ajuta cu un LIKE & SHARE.