Romania vs. Spania: Cota speciala 100.00 pentru tricolori

Romania vs. Spania: Cota speciala 100.00
foto: telekom.ro

Romania vs. Spania: Cota speciala 100.00 pentru tricolori

Tricolorii au cel mai dificil test din grupele preliminare ale EURO 2020, joi 5 septembrie, de la ora 21:45, cand Arena Nationala gazduieste partida dintre Romania si Spania. Meciul se va disputa in fata unui stadion arhiplin si va fi televizat in direct pe PRO TV.

Fara indoiala, spaniolii pornesc cu prima sansa, insa in fotbal si la pariuri se poate intampla orice. Chiar si sa pariezi numai 5 lei pe victoria Romaniei si sa incasezi 500 de lei, daca acest lucru se va intampla.

Ce trebuie sa faci pentru a paria la cota 100.00 pe Romania

  1. Inregistreaza un cont de pariuri la agentia online BETFAIR de pe acest link, folosind codul promotional ZFBNMD (e trecut deja in formularul de inregistrare, doar lasa-l acolo)
  2. Plaseaza primul tau pariu in Sportsbook astfel: 5 lei, pre-meci, pe bilet simplu, pe victoria Romaniei in meciul cu Spania de joi 5 septembrie, la cota normala (aproximativ 7.50). Nu il inchide cu CashOut!
  3. Daca se intampla minunea si tricolorii castiga, incasezi 500 de lei (cei 5 lei mizati direct in bani reali plus 495 lei FREEBET in termen de 24 de ore)

Cum transformi cei 495 de lei in bani reali

Pentru a transforma Freebetul de 495 lei primit in bani reali, este suficient sa il pariezi o singura data pe o cota de minim 1.20, in termen de 30 de zile de la creditare. Vezi ca in urma pariului pe care folosesti freebetul vei putea pastra doar profitul (desigur, daca pariul pe care il utilizezi este castigator). Oferta nu se poate cumula cu altele de bun venit.