Romania vs Lituania: Pariaza 50 RON si primesti 50 RON Bonus

85
Romania vs Lituania: Pariaza 50 RON si primesti 50 RON Bonus

Romania vs Lituania: Pariaza 50 RON si primesti 50 RON Bonus

Super Oferta pentru toti clientii Betfair: Alege orice cota de 1.50+, pariaza pre meci sau live si primesti 50 RON Freebet

Mai sunt doar cateva ore pana la startul partidei dintre Romania si Lituania (21:45) din Liga Natiunilor. Chiar daca Serbia a reusit din pacate sa se impuna in fata lui Muntenegru, asigurandu-si in proportie de 99 la suta locul 1 in grupa (in ultimul meci sarbii intalnesc Lituania pe propirul teren iar Romania merge in Muntenegru), nationala Romaniei trebuie sa obtina victoria in meciul din aceasta seara.

Orice ai de gand sa pariezi pe partida de la Ploiesti, ia in calcul oferta casei de pariuri online Betfair. Fie ca esti client nou, fie ca ai deja un cont, vei primi 50 RON BONUS pentru orice pariu de 50 RON plasat pe acest meci, in conditiile de mai jos!

Romania vs Lituania: Pariaza 50 RON si primesti 50 RON Bonus – Pasii ofertei!

  1. Ai nevoie de un cont Betfair. Deschide unul de AICI sau logheaza-te cu datele personale!
  2. Pariaza 50 RON in Sportsbook, Pre-Meci sau Live, pe bilet simplu, pe orice piata a partidei Romania vs Lituania (sambata, 21:45). Cota minima 1.50!!!
  3. INDIFERENT DE REZULTATUL PARTIDEI, PRIMESTI 50 RON FREEBET in maxim 12 ore de la finalul meciului. Acesta va fi valabil 48 de ore de la creditare, poate fi transformat in bani reali pariindu-l o singura data pe orice cota si iti poate aduce orice castiguri. Tine cont ca miza nu se recupereaza, deci vei primi doar PROFITUL (castig minus miza)
  4. Nu se califica pariurile plasate cu bani bonus sau cele inchise cu CASHOUT

DACA NU AI CONT LA BETFAIR, APASA PE POZA ,,COTA 40.00” de mai sus si afla cum poti impusca 2 iepuri dintr-un foc! Primesti cota 40.00 si poti profita si de oferta 50 ron FREEBET!