Rick Parry, seful EFL: Premier League se poate incheia in 56 de zile

Singurul arbitru roman la barajul EURO 2020
Ovidiu Hațegan

Rick Parry, seful EFL: Premier League se poate incheia in 56 de zile

Conform sefului EFL, Rick Parry, este nevoie de o luna si jumatate pentru ca Premier League 2019/20 sa se incheie. Acesta a dat asigurari ca in momentul cand totul revine la normal si meciurile se vor putea disputa, o sa fie bine. In cel mult 56 de zile se pot incheia toate campionatele in Anglia.

Rick Parry, seful EFL este optimist asupra sezonului 2019/20

Rick Parry- EFL

Aceasta veste vine si in contextul in care s-a vorbit ca fotbalul englez ar putea pierde peste un miliard de euro din drepturi tv si marketing. Daca in Premier League se gaseste cumva o rezolvare, in ligile inferioare lucrurile nu mai sunt atat de simple. Sistemul dupa care se desfasoara acela campionat l-a facut pe Michael Duff, managerul lui Cheltenham (League Two) sa inainteze cifre deloc imbucuratoare pentru fotbalisti.

„Cred ca sezonul se va termina mai repede, pentru ca doua saptamani sunt alocate play-off-ului. O sa incercam sa jucam 10 meciuri in 42 de zile, pentru ca in restul timpului sa se dispute meciurile de play-off”, a declarat acesta conform BBC.

Daca Premier League este suspendat pana la sfarsitul lunii martie, in fotbalul inferior nu sunt date concrete. Suspendate in 10 martie, League One si League Two inca nu au primit o data oficiala pentru reluare. Cele mai multe dintre cluburi si-au pus jucatorii si staff-ul pe liber, in somaj tehnic.