Rezista liderul pe Olympic Stadium? Meciul Zilei 02.05.2020

sursa foto: facebook

Rezista liderul pe Olympic Stadium? Meciul Zilei 02.05.2020

Anul 2020 ne-a adus profit pe banda rulanta si am incheiat toate lunile pe plus. Astazi dam drumul la actiune pentru Mai, cu un duel ce il vom vedea in direct la TV – la ora 18:00. Liderul Slutsk se deplaseaza pe terenul celor de la Dinamo Minsk, o echipa intr-o continua ascensiune.

Campionatul din Belarus este transmis la TV in Romania, de catre Look Sport! Meciul Zilei de astazi il vom putea urmari in direct – incepand cu ora 18:00.

Dinamo Minsk – ambitii mult mai mari!

  • Dupa startul modest de sezon, conducerea gazdelor a facut o schimbare pe banca tehnica. Leonid Kuchuk este noul antrenor al celor de la Dinamo Minsk, acesta avand un debut perfect. Etapa trecuta, Dinamo a condus cu scorul de 3-0 la Smolevichi si si-a atribuit victoria fara emotii.
  • Jocul gazdelor incepe sa se lege din ce in ce mai mult, iar un al 3-lea succes la rand i-ar putea aduce in sfarsit in preajma luptei la titlu. Danilo a revenit dupa o suspendare, iar Shikavka este intr-o forma de zile mari – cu 3 goluri in ultimele 2 runde.
  • Slutsk are probleme mari in defensiva, iar echipa a fost oportunista in acest debut de sezon. Oaspetii au incasat 6 goluri in ultimele 4 runde, insa mereu au fost salvati de un gol pe final sau de un penalty.

Slutsk are probleme in compartimentul defensiv, iar echipa reprezinta o revelatia in Vysshaya Liga. Astazi insa adversarul este unul de calibru, iar Dinamo Minsk are unul din cele mai valoroase loturi din Belarus. Ma astept sa vad o dominare a gazdelor, care pot profita de lacunele celor de la Slutsk. Vom miza pe pronosticul “1 SOLIST“.

BETANO este casa de pariuri pe care am ales-o pentru pronosticul nostru. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!