Recomandarile zilei din fotbal 15.04.2019 – Gabriel

340
Recomandarea zilei

Recomandarile zilei din fotbal 15.04.2019 – Gabriel

Salutare tuturor prieteni. Pentru astazi o sa va propun doua recomandari din fotbal ce se vorb baza pe numarul de goluri.

Din pacate ieri nu am avut parte de o zi reusit si chiar mi-a parut rau ca nu am reusit sa bifam a 4-a zis consecutiv castigatoare, insa trebuie sa ramanem atenti pentru ca urmeaza o perioada foarte importanta. Astazi este o zi fara prea multe optiuni interesante, insa am gasit in oferta doua recomandari pe care ne putem baza. Nu trebuie sa hazardam prea tare pentru ca urmeaza Uefa Champions League si Europa League, iar acolo speram sa nu mai avem parte de surprize.

  • Am ales sa ma bazez pe Atalanta – Empoli, un de care pe care pentru cele doua formatii. Gazdele au nevoie de puncte pentru a nu se indeparta de locurile de europa, fiind al 3 puncte de locul ce duce in Uefa Champions League, insa Torino, Lazio si Roma isi doresc acelasi lucru, asadar, un pas gresit nu o sa ii ajute prea tare.
  • Pe cealalta parte Empoli este in lupta directa pentru salvarea de la retrogradare, asa ca orice punct o sa ii ajute. In lucru destul de clar pe care l-am observat la Empoli este acela ca nu stie sa se apere si mereu mi-a dat senzatia ca este o echipa directa, indreptata catre faza ofensiva, bineinteles, cu anumite lipse cauzate din pricina valorii. Nu ii vad sa se apere timp de 90 de minute si cred ca au forta de a marcat, iar datorita acestui motiv o sa ne bazam pe numarul de goluri.

AI BONUS 450 RON PENTRU PARTIDELE DIN UEFA CHAMPIONS LEAGUE>>>

  • A doua partida pe care ne vom baza vine din Eerste Divisie, un campionat foarte interesant pentru pariori atunci cand vine vorba despre numarul de goluri. Avem partide dintre Jong Ajax si Go Ahead Eagles.
  • In ultimele 5 partide pe care Jong Ajax le-a disputat am avut parte de meciuri cu minim 3 goluri. In ultima confruntare de pe teren propriu acestia au pierdut cu scorul de 0-6 in fata celor de la Jong Utrecht.