Recomandarea zilei vine din La Liga 17.08.2019

295
Recomandarea zilei

Recomandarea zilei vine din La Liga 17.08.2019

În această seară, cu start de la ora 22:00, Leganes își va disputa prima confruntare din acest sezon de La Liga, împotriva celor de la Osasuna.

Informații Leganes:

Leganes nu a impresionat foarte mult sezonul trecut.Au reușit să se claseze pe un binemeritat loc 13, acumulând în total 45 de puncte, la o distanță de doar 8 puncte față de primul loc retrogradabil. Mauricio Pellegrino, antrenorul celor de la Leganes le promite suporterilor o clasare cât mai bună în acest an. Așadar, pentru a se putea ține de promisiune, lotul acestora a fost întărit, în limitele sale financiare, desigur. În momentul de față, Leganes este estimată la o sumă de aproximativ 94,60 milioane de de euro. În perioada de pregătire, aceștia au susținut 7 confruntări, reușit să acumuleze 5 victorii și două rezultate de egalitate. În sezonul precedent, Leganes a deținut o medie de aproximativ 4,12 șuturi transmise pe spațiul porții. Gazdele nu vor putea conta pe Szymanowski, acesta fiind accidentat, în timp ce Varela rămâne incert pentru acestă primă confruntare.

ECHIPA PROBABILA: Cuellar – Siovas, Tarin, Bustinza – Silva, Recio, Perez, Navarro – Rodriguez – Merino, Braithwaite.

PONTURI PARIURI WEEKEND>>>

Informații Osasuna:

După două sezoane petrecute în Segunda Division, Osasuna reușește să promoveze din nou în primul eșalon spaniol. În privința promovării, aceștia nu au avut nici un pic de emoție.Au încheiat sezonul pe prima poziție, 87 de puncte acumulate, la o distanță de 13 puncte față de play-off-ul pentru promovare. Lotul actual este unul destul de subțire.Pe transfermarket, aceștia sunt evaluați la o sumă de 42,30 milioane de euro.Avila și Garcia fiind cei mai scumpi jucători din angrenajul acestora. În perioada de pregătire, Osasuna a susținut 7 confruntări, la fel ca adversara de astăzi, 4 victorii, o remiză și două înfrângeri fiind rezultatele dobândite de către aceștia. Media șuturilor înregistrate pe spațiul porții poate fi regăsită la 4,91. În această seară, Arrasate nu va putea conta pe Barja și Garcia.

ECHIPA PROBABILA: Martinez – Estupinan, Roncaglia, Garcia, Vidal – Sanjurjo, Brasanac – Avila, Garcia, Torres – Cardona.

Cloncluzie si pronostic:

Este destul de evident faptul că, atât Leganes, cât și Osasuna, nu sunt nici pe departe două formații foarte spectaculoase. Însă, de această dată am să merg contrar statisticilor. Așa cum am spus, în privița lotului, ambele formații au suferit schimbări destul de numeroase.Relațiile dintre jucători nu sunt încă foarte bine închegate, iar aceste aspecte s-au putut vedea și în meciurile de pregătire, dar în care nu au contat foarte mult, adversarii întâlniți fiind extrem de modești. Am ales să mizez pe un număr de minim 7 șuturi încadrate pe spațiul porții, la o cotă de 1,70.

PROFITA DE PRONOSTIC SI INCASEAZA 500 RON BONUS>>>