Recomandarea zilei din NHL 06.12.2019

ponturi hochei

Recomandarea zilei din NHL 06.12.2019

Recomandarea zilei din NHL are la baza confruntarea dintre Anaheim Ducks-Washington Capitals, cu start de la ora 05:00. Mizam pe forta ofensiva a celor doua tabere.

Informații meci:

Rațele ocupă locul 13 în Conferința de Vest, 28 de puncte acumulate, la o diferență de 4 puncte față de ultimul loc, ocupat de Los Angeles Kings, formație pe care Ducks a reușit s-o bată chiar în runda precedentă, scor 4-2, joc controlat în mare parte de regi. Traversează una dintre cele mai slabe perioade înregistrate în ultimii 5 ani, având în palmares doar 6 victorii în ultimele 20 de meciuri.Dețin al 2-lea cel mai slab atac din conferință, 75 de goluri marcate în cele 28 de confruntări deja susținute. Majoritatea punctelor obținute de către Anaheim au venit pe teren propriu, 18 la număr, având o medie de 3 goluri per meci, în timp ce linia defensivă a permis aproximativ 2, 76 goluri. Getzslaf, Silfverberg și Rakell sunt cei mai eficienți jucători ai echipei, adunând împreună 59 de puncte. În privința celui care va apăra buturile echipei în această seară, rezerva Miller Ryan se pare că va fi desemnat cu această responsabilitate. Această decizie a fost luată în urma indisponibilității lui John Gibson, acesta fiind bolnav. Miller este un apărător decent pentru marile dueluri din NHL, dar trecut de mult timp de prima tinerețe (39 de ani). În acest sezon, americanul a evoluat doar în 8 partide, acumulând un procentaj la apărare de 90,65%, aproximativ 3 goluri încasate per meci.

De partea cealaltă, trupa antrenată de Todd Reirden ocupă prima poziție în Conferința de Est, 47 de puncte acumulate. Vin după 5 victorii consecutive, timp în care au marcat 21 de goluri. Cea mai recentă victorie este împotriva regilor de la Kings, scor 1-3, partidă destul de sărăcăcioasă în ocazii. Dețin cel mai bun atac din conferință, atât pe teren propriu, cât și în deplasare, golaveraj total 112-86, având o medie de 3,73 goluri marcate per meci și o eficiență în apărare soldată cu o medie de 2,86 goluri încasate per meci. Fără dar și poate, rusul Alexander Ovechkin este cel mai bun marcator al echipei, 20 de goluri puse pe tabelă de către acesta. Backstrom este pus în continuare pe lista jucătorilor indisponibili, Reirden anunțând că nu îl va folosi decât atunci când va fi apt de joc 100%. Pentru postul de portar, alegerea se va face dintre Holtby și Ilya, însă, titularul de drept pornește cu prima șansă.

Așa cum am spus în primele rânduri, Anaheim traversează o perioadă extrem de slabă. Pentru a avea șanse reale de revenire printre primele locuri, rațele au nevoie de un joc perfect. Însă, adversa din această rundă nu este nici pe departe una facilă. Mă aștept la un joc extrem de deschis, soldat cu minim 6 goluri puse pe tabelă, așa cum s-au înregistrat în ultimele 3 confruntări directe.

Betano ne ofera in prezent cea mai buna cota pentru pariul nostru-1.66!