PSG – confirmata campioana Ligue 1!

PSG – confirmata campioana Ligue 1!

Conducerea fotbalului francez a incercat acum o saptamana sa revina la normalitate. Federatia era dispusa sa achizitioneze peste 50.000 de teste, pentru ca sezonul sa se reia si sa se incheie normal. Totusi, problemele in Hexagon au continuat din pricina Coronavirus, iar Ligue 1 a fost trasa pe linie moarta.

PSG – confirmata campioana Ligue 1!

Campionatul in Franta nu se va mai relua, la fel ca in cazul Eredivisie sau Jupiler League. In Olanda insa, conducerea a decis sa nu acorde titlul de campioana vreunei echipe si nimeni sa nu retrogradeze/promoveze. In Franta insa se pare ca lucrurile stau complet altfel. Inainte de pauza, PSG se afla pe prima pozitie a clasamentului, la 12 puncte in fata celor de la Ol. Marseille.

Distanta este una greu de recuperat, mai ales intr-un campionat dominat autoritar de parizieni in ultimii ani. In aceste conditii, conform celor de la L`Equipe, PSG a fost deja incoronata campioana Ligue 1.

Urmeaza un comunicat de presa oficial al federatiei franceze si al celor de la PSG. Intre timp, fotbalul european continua sa respire prin Belarus.

PARIAZA PE BELARUS CU UN BONUS DE 500 RON!