Pronosticuri tenis Niculescu vs Collins – Roland Garros

ponturi tenis

Pronosticuri tenis Niculescu vs Collins – Roland Garros

In turul I al turneului de la Paris, Monica Niculescu si Danielle Rose Collins se vor infrunta in meci direct.

Monica Niculescu

Vazuta de casele de pariuri drept outsider, Monica trebuie sa joace un tenis la fel de bun precum a facut-o in calificare. Trebuie spus ca din cauza locului 141 pe care se afla in acest moment, sportiva din Romania a jucat calificati. Desi a avut doua meciuri terminate in set decisiv, spre sansa ei a reusit sa se impuna de fiecare data.

E drept, Niculescu a jucat cu adversare la fel de modeste, dovada ca Vera Zvonareva, locul 182 a fost cea mai bine clasata adversara. A fost un joc disputat, transat dupa doua ore si noua minute de la primul schimb. 6-0, 3-6, 6-3 a fost scorul meciului ar ei-a permis Monicai sa intre din nou pe tabloul principal al French Open.

Danielle Rose Collins

Ceva se intampla cu sportiva din Statele Unite ale Americii. Aceasta vine dupa cinci infrangeri consecutive, doua dintre ele in turnee importante disputate pe suprafata dura. A pierdut in primul meci de la Cincinnati s dupa doar cateva zile a fost eliminata si din primul tur al US Open, dupa jocul cu Kontaveit.

Totodata, Rose Collins va juca pentru prima oara pe zgura dupa o absenta de trei luni. Dupa US Open n-a mai jucat vreun turneu inaintea debutului de Roland Garros, ceea ce s-ar putea deduce ca asteptarile nu sunt atat de mari. Anul trecut a reusit sa ajunga in turul II, fiind cea mai buna performanta a ei pe zgura pariziana.

Promoții Pariuri Roland Garros

Desi are o cota mai buna, ma astept ca Monica Niculescu sa aiba un avantaj important pe care sa-l aduca in favoarea ei. Este intr-o forma buna si mai mult decat atat, se lauda de intrarea pe tabloul principal dupa trei victorii obtinute in calificari. Jocul Monicai a fost unul suficient de bun pentru a crede ca macar poate obtine un set.

Pronosticuri tenis Niculescu vs Collins: Monica Niculescu castiga minim un set, cota 1.43 la Betano