Pronosticuri tenis Kvitova vs Dodin – Roland Garros

ponturi tenis

Pronosticuri tenis Kvitova vs Dodin – Roland Garros

Luni, 28 septembrie 2020, nu inainte de ora 12:00, Petra Kvitova o va infrunta pe Ocean Dodin, in primul tur  la Roland Garros.

Promoții Pariuri Roland Garros

Petra Kvitova

Ajunsa si ea la varsta de 30 de ani, Petra Kvitova a avut cateva sincope de-a lungul carierei sale. Este o sportiva care a reusit sa isi puna amprenta asupra tenisului, adunand  cateva trofee de Grand Slam, dar ce drept, nu aici, la paris. La Roland Garros a ajuns cel mai sus in semifinale, dar se intampla lucrul acesta in 2012. Intre timp a jucat o finala la Australian Open, a castigat doua titluri de Grand Slem la Wimbledon.

Sportiva din Cehia vine dupa optimile de finala pe care le-a jucat la US Open. Partida de luni va fi prima pe care o joaca pe aceasta suprafata dupa turneele de pe suprafata dura. Nu este o suprafata unde sezonul asta s-a simtit tocmai in largul ei dovada ca, a pierdut trei din ultimele patru confruntari.

Oceane Dodin

Outsider, Dodin a reusit sa se antreze pentru turneul de la Roland Garros sau cel putin asta reiese. A jucat mult pe zgura in perioada de vara, fiind suprafata exclusiva unde a evoluat. A inceput din primele zile ale lunii iunie, dar in tot acest timp nu a intalnit jucatoare cu nume. Cel putin la revenirea in Franta a jucat impotriva unor jucaoare de care putini au auzit.

Nici nu trebuie sa fim surprinsi de parcursul acesteia. Frantuzoaica urmeaza sa faca 24 de ani, dar mai sus de turul al doilea nu a reusit sa joace la vreun Grand Slem. Se intampla in 2017 care, pare sa fie anul ei de gratie. Atunci a obtinut cele mai bune performante la turneele de asemenea anvergura.

Chiar daca este abia primul tur vorbim despre experienta si aici Kvitova sta excelent. Acesta este si motivul pentru care ma astept sa o vad la conducerea partidei inca de la primul schimba. Drept urmare, frantuzoaica sa piarda usor, fara sa se poata bucura de prea multe game-uri castigate.

Pronosticuri tenis Kvitova vs Dodin: sub 20,5 game-uri, cota 1.45 la Fortuna