Pronosticuri Schalke vs Freiburg – Bundesliga

Pronosticuri Schalke vs Freiburg – Bundesliga
Pronosticuri Schalke vs Freiburg – Bundesliga - sursa foto: facebook

Pronosticuri Schalke vs Freiburg – Bundesliga

Este etapa intermediara in Germania, iar miercuri, incepand cu ora 19:30, la Gelsenkirchen, Schalke primeste vizita celor de la Freiburg. Jocul se va disputa in runda 12 din Bundesliga.

Schalke

„Minerii” sunt intr-o forma foarte slaba, iar in campionat inca nu stie ce inseamna sa castigi. Singura ei victorie dateaza din urma cu mai bine de o luna si atunci s-a intamplat sa joace in Cupa Germaniei. In schimb, altele sunt calculele cand vine vorba despre jocurile din Bundesliga, unde ocupa ultimul loc, cu 4 puncte.

Un prin eventual succes nu o duce departe pe Schalke. O poate urca cel mult doua locuri pentru ca intre ea si ocupante locului 16 sunt trei lungimi. Dincolo de aceste cifre sta foarte prost si in privinta golurilor primite sau marcate. A dat opt goluri, un sfert dintre acestea in remiza cu Augsburg, 2-2, intr-un meci jucat in urma cu putine zile.

Bentaleb, Ibisevic,Paciencia, Ronnow si Uth sunt absenti din diferite motive.

  • Echipa probabila: Fährmann – Thiaw, Kabak, Sane, Oczipka – Mascarell (c) – Schöpf, Serdar, Boujellab, Raman – Skrzybski

Freiburg

Freiburg vine cu un suflu bun la Gelsenkirchen. Echipa a reusit sa obtina cea de-a doua ei victorie stagionala, asta dupa ce a dispus cu 2-0 de Arminia Bielefeld. Jocul s-a disputat la finalul saptamanii trecute si atunci Grifo si jeong Won-Yeong au stabilit scorul final. Totodata, a fost si meciul care a pus capat seriei de noua runde consecutive fara succes in Bundesliga.

In schimb, datorita succesului a urcat pe locul 14, cu 11 puncte, avand patru lungimi in plus fata de Bielefeld, prima de sub linia rosie.  Principala problema este statutul de echipa oaspete pe care urmeaza sa-l aiba. A mai jucat de alte cinci ori, timp in care a reusit sa csatige o singura data.

Flekken, Haberer, Itter, Keitel sunt jucatorii care vor absenta din lotul lui Christian Streich.

  • Echipa probabila: Müller – Lienhart, Schlotterbeck, Gulde – Schmid, Santamaria, Höfler, Günter (c) – Höler, Petersen, Grifo

As putea spune ca sunt doua echipe cu moralul ridicat, dar cred ca presiunea rezultatelor va atarna greu. S-a trecut de jumatatea turului, iar punctele incep sa cantareasca enorm. In contextul acesta voi miza pe un duel in care nu se vor inscrie multe goluri. Gazdele au probleme in a juca ofensiv, dovada cele opt reusite.

Pronosticuri Schalke vs Freiburg: sub 3.5 goluri, cota 1.43 la Betano