Pronosticuri pariuri Ripensia Timisoara vs Metaloglobus Bucuresti – Liga 2

ponturi romania

Pronosticuri pariuri Ripensia Timisoara vs Metaloglobus Bucuresti – Liga 2

Sambata, de la ora 11:00, Ripensia si Metaloglobus se intalnesc in meci direct programat in etapa a 8-a din Liga a 2-a.

Ripensia Timisoara

Singurele victorii obtinute de Ripensia in acest sezon au venit jucand pe terenul propriu. S-a intamplat in fata unor formatii precum Gloria Buzau (2-1) si Aerostar Bacau (2-0), ceea ce nu este deloc surprinzator. Este neinvinsa in postura de gazda in meciurile sustinute in 2020, atat in cele de pregatire cat si cele oficiale.

Darion runda anterioara a avut nesansa de a evolua in deplasare. Desi a intalnit atunci o echipa proaspat promovata, a cedat cu 0-2 in fata CSM Slatina. Acel esec a avut un oarecare efect in clasament pentru ca a cazut o pozitie si acum ocupa locul 17, cu 6 puncte.

Metaloglobus Bucuresti

Este antrenata foarte bine si dupa sapte etape se poate lauda ca este una dintre cele doua formatii care nu au cunoscut esecul. Unii ar putea spune ca este revelatia sezonului si asta pentru ca ocupa locul al t reilea, cu 13 puncte. Este la egaliate cu U Cluj si Rapid, golaverajul fiind cel care aranjeaza iearhia.

Metaloglobus Bucuresti are una dintre cele mai bune defensive cu patru goluri primite. Ovidiu si Claudiu Herea & Co. au dat-o la pace in meciul din runda anterioara, atunci cand au jucat acasa, cu o alta echipa din zona Banatului. 0-0 a fost scorul in jocul impotriva celor de la CSM Resita.

As putea spune ca jocul dintre cele doua echipe pare sa fie unul foarte echilibrat. Desi Metalo este neinvinsa, aceasta primeste putine goluri si Ripensia nu este tocmai de speriat in acest sezon. Motiv sa mergem pe un pariu cu putine goluri, contrar ceea ce s-a intamplat in editia anterioara cand ambele si-au castigat meciul de acasa cu 3-0.

Pronosticuri pariuri Ripensia Timisoara vs Metaloglobus Bucuresti: sub 2.5 goluri, cota 1.62 la Unibet