Pronosticuri pariuri Rennes vs Monaco – Ligue 1

ponturi franta

Pronosticuri pariuri Rennes vs Monaco – Ligue 1

Sambata seara, de la ora 22:00, pe Roazhon Park, Rennes infrunta AS Monaco, in etapa cu numarul 4 din campionatul Frantei. Meciul este transmis si la televizor, pe Look Sport si Digi Sport 3.

Rennes

Pe locul al doilea cu sapte puncte, Rennes a reusit ca pana in acest moment sa evite esecul, desi nu a avut deloc meciuri usoare. In chiar prima runda a fost nevoita sa joace un meci derby, Lille iesind in calea sa. Meciul s-a terminat 1-1, dar foarte bine avand in vedere ca ros-negrii au evoluat pe tren strain.

Au urmat doua etape in care Rennes si-a scos armele in relief si a reusit sa obtina toate punctele din aceste doua confruntari.  Intai a dispus cu 2-1 de Montpellier, iar in cea de-a doua partida a trecut cu 4-2 de Nimmes, intr-o deplasare extrem de spectaculoasa.

Gerzino Nyamsi si M Baye Niang sunt accidentati, iar Sacha Bosy este suspendat.

  • Echipa probabila: Salin – Traore, Silva, Agueid, Maouassa – Camavinga, Nzonzi, Bourigeaud – Raphinha, Guirassy, Terrier

AS Monaco

Si monegascii au inceput sezonul cu o remiza, un 2-2, acasa, in compania celor de la Reims. Spre norocul ei a ramas aceeasi echipa ofensiva si cu alt tehnician la carma echipei. Ulterior, echipa din Principat a reusit sa joace un fotbal la fel de bun si drept urmare, a pus inca doua victorii in dreptul ei si este neinvinsa.

In cea de-a doua rund a trecut cu 1-0 de Metz. Insa, dupa mine a facut cel mai frumos meci cu o saptamana in urma, atunci cand a profitat de statut de echipa gazda si a trecut cu 2-1 de Nantes. Diop si Geubbels sunt cei doi oameni de gol ai echipei lui Monaco si echipa a urcat pe locul 3, cu 7 puncte.

Aleksandr Golovin este accidentat.

  • Echipa probabila: Lecomte – Aguilar, Disasi, Mikunayi, Ballo-Toure – Fofana, Fabregas, Diop – Martins, Yedder, Volland

Lucrurile merg bine pentru ambele echipe si faptul ca sunt neinvinse este un punct de plecare important. Ma astept sa se vada diferenta aceasta in joc, iar la final sa asistam la cel putin trei modificari ale tabelei. Exact acest lucru s-a intamplat si in ultimele trei meciuri directe disputate in Ligue 1.

Pronosticuri pariuri Rennes vs Monaco: peste 2,5 goluri, cota 1.82 la Unibet