Pronosticuri fotbal Schalke vs Bielefeld – Bundesliga

Pronosticuri fotbal Schalke vs Bielefeld – Bundesliga
Pronosticuri fotbal Schalke vs Bielefeld – Bundesliga - sursa foto: facebook

Pronosticuri fotbal Schalke vs Bielefeld – Bundesliga

Sambata, 19 decembrie 2020, de la ora 16:30, la Gelsenkirchen, Schalke 04 si Arminia Bielefeld se vor infrunta intr-un duel al rundei cu numarul 13 din Bundesliga.

Schalke

Atatea etape si inca Schalke nu a reusit sa se impuna intr-un meci din campionat. In etapa trecuta din nou a fost facuta knock out de catre o echipa care i-a calcat gazonul. S-a intamplat ca atunci sa fie Freiburg de partea cealalta si sa plece cu toate punctele dupa ce s-a impus cu scorul de 2-0. Pentru mineri a fost cea de-a patra infrangere in ultimele cinci etape.

Evident, fiind singura echipa fara victorie din acest sezon, Schalke este pe ultimul loc. Are 4 puncte, iar un eventual succes nu o poate scoate din zona rosie. Cel mult sa urce un loc, dar nici de asta nu este sigura. Intre ea si Mainz, echipa din fata ei sunt acum doua lungimi. Mai mult, formatia din Gelsenkirchen are o defensiva timida, cu 35 de goluri primite si abia 8 inscrise.

  • Echipa probabila: Fährmann – Stambouli, Kabak, Sane, Oczipka – Mascarell (c), Serdar – Skrzybski, Boujellab, Raman – Boujellab

Arminia Bielefeld

Arminia nu o duce nici ea mai bine, dar macar este proaspat promovata. Principala grija a formatiei din Bielefeld este salvarea de la retrogradare si pare din ce in ce mai greu de dus la indeplinire. Se afla pe locul 16, un loc ce o trimite la baraj daca acum s-ar terminat campionatul. Are 7 puncte, cu trei mai multe decat ocupanta ultimului loc si adversasa din meciul de sambata.

Moral a fost si el usor zdruncinat dupa seria de jocuri mai putin reusite din ultimele etape. In decurs de cateva zile a fost invinsa de doua ori fara sa inscrie. Prima oara a pierdut cu 0-2 in disputa cu Freiburg, iar ulterior in runda intermediara a fost invinsa cu 1-0 de catre Augsburg. A jucat acasa atunci, dar nu a putut obtine mai mult cu doar doua suturi pe poarta adversarilor.

  • Echipa probabila: Ortega – Brunner, Van der Hoorn, Nilsson, Lucoqui – Doan, Prietl, Hartel, Soukou – Schipplock, Klos (c)

Sunt doua echipe in suferinta si lucrul acesta e de asteptat sa le tina in garda. In acelasi timp este o ocazie unica pentru ca Schalke sa arate ca poate obtine un succes. In acelasi timp cred ca pragmatismul va fi la ordinea zilei, intocmai bazandu-ma pe situatia lor din clasament. Nu isi mai permit sa piarda.

Pronosticuri fotbal Schalke vs Bielefeld: Sub 2.5 goluri, cota 1.85 la Betano