Pronosticuri fotbal Rosenborg vs Alanyaspor – Europa League

ponturi europa league

Pronosticuri fotbal Rosenborg vs Alanyaspor – Europa League

Joi, 24 septembrie 2020, ora 20:00, la Trondheim, Rosenborg FC primeste vizita turcilor de la Alanyaspor. Este meci din turul III preliminar al Europa League.

Rosenborg Trondheim

Evolutia celor de la Rosenborg a inceput sa fie din ce in ce mai buna. La finalul saptamanii a evoluat foarte bine si drept urmare, a dispus cu 2-1 de Haugesund. A reusit sa castige a doua partida consecutiva, ea urcand pe locul 4 in Eliteserien, cu 32 de puncte.

De asemenea, la fel de bine s-a prezentat Rosenborg si in Europa League. A evoluat in doua meciuri, confruntari in care spectacolul a fost la nivel inalt. Noua goluri a inscris reprezentanta Norvegiei, dupa ce a dispus cu 4-2 de Breidablik si cu 5-1 de Ventspils.

Alanyaspor

Doar doua meciuri a reusit sa joace Alanyaspor din acest sezon de Super Lig. Prestatia ei a fost identica, iar drept urmare, a dispus cu 2-0 de Sivasspor si Kayserispor. Oricum, ea vine dupa un sezon bun, la finalul caruia a jucat si cu trofeul pe masa. A jucat in finala Cupei Turciei, dar a pierdut cu 0-2 in fata lui Trabzonspor.

De asemenea, datoita prestatiei bune a reusit sa obtina o clasare pe locul 5, cu 57 de puncte. I-a permis sa isi faca debutul in cupele europene. Este pentru prima oara cand reuseste sa joace fotbal in afara Turciei si o face in cele mai bune conditii.

Asa cum am spus anterior, Alanyaspor evolueaza pentru prima oara in cupele europene si ma astept sa vad asta pe teren. Oricum, fotbalul prestat de ea este unul bun, la fel cum se intampla si in cazul celor de la Rosenborg. De asemenea, chiar as merge pe mana turcilor prin prisma jucatorilor de atac pe care ii are si care par determinati sa inscrie.

Pronosticuri fotbal Rosenborg vs Alanyaspor: X2, cota 1.50 la Betfair