Pronosticuri fotbal Nice vs Lorient – Ligue 1

Pronosticuri fotbal Nice vs Lorient – Ligue 1 - sursa foto: twitter

Pronosticuri fotbal Nice vs Lorient – Ligue 1

O noua etapa intermediara are loc in campionate de top din Europa. De data aceasta se intampla in Ligue 1, acolo unde se vor infrunta Nice si Lorient. Jocul se va disputa miercuri, de la ora 20:00, pe Alianz Riviera din Nice.

OGC Nice

OGC Nice este echipa favorita sa castige acest joc. Succesul formatiei de pe Coasta de Azur este cotat cu 1.85 confrom agentiei de pariuri Unibet. De asemenea, trebuie sa-si revina pentru a face acest lucru pentru ca nu trece intocmai prin cea mai buna perioada. Vine dupa un meci foarte slab in compania lui Olympique Lyon, incheiat 1-4. A evoluat tot acasa, in ceea ce a fost a treia infrangere in ultimele patru jocuri.

O asemenea prestatie slaba nu avea cum sa o afecteze si in clasament. Ocupa locul 13, cu 21 de puncte si este la noua lungimi peste prima echipa care in acest moment retrogradeaza. Nici statutul de gazda nu o prea ajuta, Allianz Riviera este locul unde nu s-a mai impus de peste doua luni si jumatate in meciurile din Ligue 1.

Amine Gouiri este suspendat, iar Danilo, Lees-Melou, racine Coly, Myziane Maoilida si Dante sunt accidentati.

  • Echipa probabila: Benitez – Daniliuc, Bambu, N Soki – Atal, Thuram, Schneiderlin, Lotomba – Maurice, Lopes, Reine-Adelaide

Lorient

A reusit sa revina in primul esalon, dar se lupta din greu sa se mentina. Pana acum a gresit, poate si programul nu a fost unul favorabil. In runda anterioara a evoluat acasa, unde Rennes a venit si pur si simplu s-a distrat. 3-0 a fost scorul pentru reprezentanta Frantei in Liga Campionilor. Pentru Lorient a fost cea de-a sasea infragere din ultimele sapte etape.

In clasamentul general este penultima. Ocupa pozitia 19, cu 11 puncte, la trei lungimi in spatele lui Reims, prima de deasupra liniei. Apararea a lasat mult de dorit, iar Lorient a primit pana acum, in medie doua goluri per meci.

Andreaw Graviijon este accidentati, iar Houboulang Mendes si Thomas Fontaine sunt accidentati.

  • Echipa probabila: Nardi – Delaplace, Chalobah, Laporte, Goff – Abergel, Lemoine, Fee – lauriente, Grbic, Wissa

Oaspetii primesc foarte usor goluri, ceea ce face sa avem o favorita. In ciuda rezultatelor mai slabe din ultimele confruntari, Nice are acum parte de un duel o echipa net inferioara ei. Are o ocazie excelenta sa obtina inca o victorie si cred ca este capabila sa faca asta. Lorient este pe ultimul loc cand vorbim despre deplasarile Ligue 1.

Pronosticuri fotbal Nice vs Lorient: Victorie OGC Nice, cota 1.85 la Unibet