Pronosticuri fotbal Nantes vs Strasbourg – Ligue 1

Ponturi pariuri Nantes vs Strasbourg – Ligue 1
Ponturi pariuri Nantes vs Strasbourg – Ligue 1 - sursa foto: facebook

Pronosticuri fotbal Nantes vs Strasbourg – Ligue 1

Duminica, de la ora 16:00, pe stadionul din Nantes, echipa locala infrunta Strasbourg, inrunda a 13-a din campionatul Frantei.

Nantes

Nici Nantes nu poate spune ca face un joc foarte bun, de asta poate are si un singur succes in ultimele cinci etape. Se afla pe 14, cu 13 puncte si un eventual succes o poate duce cel mult un loc mai sus. Dar sta la mana rezultatelor asa ca, trebuie sa joace la cel mai inalt nivel. In runda anterioara a jucat slab, a fost invinsa  cu 1-3 de Olympique Marseille, dupa un joc in deplasare.

In schimb, parca pe terenul propriu a evoluat ceva mai curajos. In cele cinci asemenea jocuri a biftat doua victorii, doua remize si un esec.

  • Echipa probabila: Lafont – Corchia, Girotto, Pallaios, Fabio – Chirivella, Toure – Bamba – Blas, Simon – Muani

Strasbourg

Probleme de efectiv la alsacieni, acestia evolueaza fara Mats Sels, Lebo Mothiba, Idris Saadi care sunt accidentati. Stefan Mitrovic si Jean Eudes Aholou sunt suspendati. Cu toate acestea se merge la Nantes cu increderea la purtator, dar dupa cum o arata rezultatele, are probleme evidente. In ultimele patru meciuri s-a obtinut un singur punct si acela dupa acel 1-1 cu Resnnes din runda anterioara.

Strasbourg se afla pe penultimul loc, are 7 puncte. Tot atatea are si formatia de pe ultimul loc, iar lucrul acesta se vede foarte bine. Nu se poate concentra uneori primeste goluri din faze ce nu anunta absolut nimic. Are 24 de goluri primite, ceea ce face sa aiba una dintre cele mai slabe defensive.

  • Echipa probabila: Kawashima – Lala, Kone, Simakan, Caci – Prcic, Sissoko, Bellegarde – Thimasson – Diallo – Ajorque

Nu stiu cat vor fi dispuse cele doua echipe sa joace cel mai bun fotbal al lor. Totusi, ma astept sa vad un meci in care oaspetii se vor apara in cea mai mare parte. Cum Nantes joaca acasa si stie bine sa puna accentul pe acele meciuri, astept sa joace mai bine, iar la final sa castige.

Pronosticuri fotbal Nantes vs Strasbourg:gazdele castiga oricare dintre reprize, cota 1.55 la Unibet