Pronosticuri fotbal Metaloglobus vs CSM Resita – Liga 2

ponturi romania

Pronosticuri fotbal Metaloglobus vs CSM Resita – Liga 2

Sambata, de la ora 11:00, Metaloglobus primeste vizita celor de la CSM Resita, in runda cu numarul 7 din Liga a 2-a.

Metaloglobus

Bucurestenii se pot lauda cu cinci meciuri bune, fiind printre putinii care inca n-au pierdut in acest sezon. Metaloglobus a stat in prima etapa si astfel ocupa locul 8, cu 9 puncte, dar cu un meci mai putin decat toate echipele din fata ei. Echipa este in forma si vine dupa un al doilea succes al sezonului, 2-1, la Constanta, cu Farul.

Pe terenul propriu jocul a fost ceva mai asezat, iar in cele doua astfel de partide a terminat la egalitate. Au fost meciuri in compania unor echipe precum Concordia Chiajna (1-1) si Universitatea Cluj (0-0),

CSM Resita

Resitenii au avut o perioada aglomerata ei fiind implicati atat in campionat cat si in Cupa Romaniei. Tocmai ce au fost eliminati din cupa, dupa un meci transat la loviturile de la 11 m cu actualul lider al Ligii a 2-a. Nici in ultima etapa din campionat nu s-a prezentat deloc onorabil si drept urmare, a pierdut la scor de neprezentare in fata Unirii Slobozia.

Pentru CSM a fost cel de-al doilea esec stagional, iar dupa cinci meciuri disptate s e afla abia pe 15, cu 7 puncte. In schimb, are o problema mare in ceea ce priveste atacul. Resita a inscris pana in momentul de fata doar doua goluri ceea ce este foarte putin.

O singura data s-au intalnit cele doua echipe, in turul campionatului trecut si atunci Metaloglobus s-a impus cu 1-0. Fratii Herea par sa tina echipa in spate si atunci cand au ocazia sa inscrie nu rateaza si echipa aduna puncte. Neinvinsa, formatia bucuresteana are avantaj ca evolueaza acasa. Ma astept sa-l frucitifice, desi Resita are maximum de puncte in deplasare. Totusi, ambele echipe pe care le-a intalnit au diferite probleme, ceea ce nu este cazul la Echipa Pantelimonului.

Pronosticuri fotbal Metaloglobus vs CSM Resita: victorie Metaloglobus, cota 1.75 la Unibet