Pronosticuri fotbal Mainz vs Schalke – Bundesliga

Pronosticuri fotbal Mainz vs Schalke – Bundesliga
Pronosticuri fotbal Mainz vs Schalke – Bundesliga - sursa foto: facebook

Pronosticuri fotbal Mainz vs Schalke – Bundesliga

Sambata, 7 noiembrie 2020, de la ora 16:30, la Mainz, pe Opel Arena, FSV va infruna Schalke, in runda cu numarul 7 din Bundesliga.

 

FSV Mainz

Situatia incepe sa se agraveze, iar FSV Mainz este echipa care a pierdut toate meciurile disputate pana in acest punct al competitie. In etapa anterioara a fost depasita cu 3-1 de Augsburg, intr-un meci pe care l-a jucat in deplasare. Primeste usor goluri si lucrul acesta s-a vazut de fiecare data. In toate meciurile in care a pierdut n-a aratat niciodata ca este o formatie solida.

Echipa se afla pe ultimul loc, cu 0 puncte, avand si -13 in dreptul golaverajului. Mai mult decat atat, este a doua cea mai slaba formatie cand vine vorba despre numarul de goluri inscrise. Dincolo de lucrul acesta este singura cu 0 pe linie si inca nu a jucat cu Bayern si Dortmund, echipe de top din Bundesliga.

  • Echipa probabila: Zentner – St. Juste, Kilian, Niakhate, Brosinski – Kunde, Latza (c) – Öztunali, Boetius, Quaison – Mateta

Schalke

Moralul lui Schalke s-a ridicat dupa ce in meciul anterior a obtinut primul ei succes din ultimele luni.. A reusit sa evolueze la un nivel peste media si drept urmare a trecut cu 4-1 de Schweinfurt, intr-un meci din Cupa Germaniei. In Bundesliga altele sunt calculele hartiei, iar ea ocupa penultimul loc, cu 2 puncte acumulate din 18 maxim posibile.

Are foarte multe goluri primite, cele mai multe dintre toate echipele. Intr-adevar, 11 din cele 20 de goluri incasate pana in prezent au venit din jocurile cu Borussia Dortmund si Bayern Munchen. In deplasare are 0 dupa trei asemenea dueluri.

  • Echipa probabila: Rönnow – Thiaw, Sane, Nastasic – Ludewig, Mascarell (c), Bozdogan, Oczipka – Harit – Paciencia, Uth

Au probleme mari si dincolo de faptul ca au 0 in dreptul victoriilor, inclin sa cred ca evolutia lor va fi una timida. Din dorinta de a nu mai pierde din nou in derby-ul suferintei cred ca vor evolua timid. In consecinta, daca se vor inscrie goluri, sa nu se marcheze mai mult de doua goluri.

Pronosticuri fotbal Mainz vs Schalke: sub 3.5 goluri, cota 1.40 la Betano