Pronosticuri fotbal Koln vs Union Berlin – Bundesliga

Pronosticuri fotbal Koln vs Union Berlin – Bundesliga
Pronosticuri fotbal Koln vs Union Berlin – Bundesliga - sursa foto: facebook

Pronosticuri fotbal Koln vs Union Berlin – Bundesliga

Duminica seara, incepand cu ora 19:00, pe RheinEnergie, FC Koln si Union Berlin se vor duela in ultimul meci al etapei cu numarul 8 din Bundesliga.

FC Koln

Echipa una dintre cele putine echipe care pana la etapa cu numarul 8 inca nu stiu ce inseamna gustul succesului. Pana in momentul de fata a reusit sa obtina trei puncte, toate ca urmare a unor rezulate de egalitate identice, 1-1. In cel mai recent joc a mers la Bremen, acolo unde a reusit sa termine neinvinsa.

Cu o astfel de prezentatie nu avea cum sa nu fie in subsolul clasamentului. FC Koln se afla pe pozitia a 16-1, cu 3 puncte, la egalitate cu Schalke, echipa din spatele ei si cu o lungime mai putin decat BIelefeld. Totusi, in eventualitatea unui succes ar putea urca o pozitie, avand in vedere diferenta de un punct si faptul ca are un meci mai putin.

  • Echipa probabila: Horn (c) – Wolf, Bornauw, Czichos, J. Horn – Skhiri – Limnios, Duda, Özcan, Jakobs – Andersson

Union Berlin

Cred ca reprezentatiile lui Union Berlin au surprins toata suflarea fotbalistica, avand in vedere ca nu are un lot atat de solid. Nu isi permite sa viseze la locurile fruntase, dar reuseste cumva sa faca victime. Chiar in etapa anterioara a reusit sa castige cu 5-0 in fata Arminiei Bielefeld, dupa un joc disputat la Berlin.

Union se afla pe locul 6, cu 12 puncte, la doua lungimi de ocupanta locului al cincilea. In schimb, are acelasi numar de puncte ca Borussia Monchebgladbach, echipa din spatele ei, dar are un meci mai putin. In cel mai bun caz, un alt eventual succes o poate face sa urce cel mult o pozitie..

  • Echipa probabila: Luthe – Trimmel (c), Friedrich, Knoche, Lenz – Prömel, Andrich – Becker, Kruse, Ingvartsen – Awoniyi

Cei de la Union Berlin marcheaza, nu se dau la o parte indiferent de cine sta in fata lor. Acest aspect ma astept sa isi spuna cuvantul si in confruntarea de duminica seara sa vedem cel putin un gol din partea lor. Cred ca va fi suficient sa plece cu un punct de la Koln, cel putin in situatia de fata, cand FC KOln nu pare sa aiba solutia pentru iesirea din criza.

Pronosticuri fotbal Koln vs Union Berlin: X2, 1.42 la Betano