Pronosticuri fotbal Gloria Buzau vs CSM Resita – Liga 2

ponturi romania

Pronosticuri fotbal Gloria Buzau vs CSM Resita – Liga 2

Sambata, 26 septembrie 2020, de la ora 11:00, la Buzau, Gloria va evolua in compania Resitei, in runda cu numarul 5 din Liga 2.

Gloria Buzau

Usor favorita conform cotelor afisate de agentiile de pariuri, Gloria tinde sa ramana una dintre echipele neinvinse. Dupa patru etape, echipa antrenata de Ilie Stan a reusit sa obtina trei rezultate de egalitate si o victorie. Intr-un meci avut acasa, cu Universitatea Cluj, Gloria a dispus cu 2-1, in ceea ce reprezinta singura ei victorie de pana acum.

In etapa trecuta a continuat sa evolueze la un nivel ridicat si dupa un joc la Constanta, cu Farul, a obtinut un punct. 2-2 s-a terminat acel meci si astfel, in trei din cele patru jocuri ambele echipe au inscris. Ea se afla pe locul 9, cu 6 puncte, la egalitate cu alte trei echipe, golaverajul este singurul criteriu de departajare.

CSM Resita

Este una dintre echipele care reprezinta Banatul, dar in cele trei meciuri pe care le-a jucat a reusit sa obtina patru puncte. Ocupa locul 15, si are unul dintre cele mai timide compartimente ofensive. Un singur gol a inscris CSM Resita pana in momentul actual, ca urmare a singurei victorii bifate. 1-0 a fost scorul in deplasarea de la Bacau, impotriva proaspat promovatei Aerostaru.

Resitenii au reusit ca la finalul saptamanii trecute sa obtina a doua partida consecutiva. Acest lucru a fost posibil dupa rezultatul alb inregistrat intr-un alt derby regional. 0-0 a fost scorul in cadrul partidei cu ASU Poli Timisoara, meci sustinut pe terenul propriu.

Avand in vedere ca returul campionatului trecut nu s-a disputat in totalitate, cele doua au jucat o singura partida directa. Atunci, Resita profita de statutul de gazda si castiga cu 2-1. Acum altele sunt datele problemei, dar cred ca atacul va functiona si drept urmare, astept sa vedem goluri. Nu m-ar mira ca din nou ambele sa inscrie, avand in vedere si deznodamantul din majoritatea intalnirilor formatiei buzoiene.

Pronosticuri fotbal Gloria Buzau vs CSM Resita: ambele marcheaza, cota 1.68 la Unibet