Pronosticuri fotbal FC Copenhaga vs Piast – Europa League

ponturi europa league

Pronosticuri fotbal FC Copenhaga vs Piast – Europa League

Joi seara, de la ora 21:00, pe Parken Stadium, FC Copenhaga intalneste Piast, in turul III preliminar al Europa  League.

FC Copenhaga

Favoita aproape certa conform cotelor afisate de agentiile de pariuri, FC Copenhaga lasa o impresie buna in Europa League. Din pacate pentru ea, nu reuseste sa mentina ritmul si in campionatul intern. La finalul saptamanii trecute a pierdut derby-ul capitalei cu Brondby. Desi a deschis scorul, a sfarsit prin a pierde cu 1-2 la general.

In schimb, singura ei victorie din acest sezon a venit in turul anterior din Europa League. Nu a fost usor, dar pana la urma s-a impus cu 2-1 pe terenul suedezilor de la Goteborg. A fost un joc pe care l-a castigat datorita golurile inscrise de Mudrazija si Wind, in minutele 83, respectiv 86.

Piast

Pentru polonezi este un moment de cotitura si trebuie sa joace un fotbal net superior celui prestat la finalul saptamanii. A fost un duel pe care l-a pierdut cu 0-1, acasa, in confruntarea cu Jagiellonia. A fost cea de-a patra etapa din Ekstraklasa in care nu a castigat. Se afla pe ultimul loc in clasament, cu un singur punct si fara gol inscris.

Nu acelasi lucru s-a intamplat si in turul anterior din Europa League. Piast Gliwice a reusit sa dispuna cu 3-2 de Hartberg, o formatie austriaca ce s-a luptat pana in ultima faza. Anterior a prestat un fotbal la fel de bun, dar atunci in fata ei statea Dinamo Minsk, pe terenul careia a evoluat. Castiga atunci cu scorul de 2-0.

Nu degeaba este FC Copenhaga favorita, avand in vedere parcursul celor de la Piast. Insa, voi merge pe un meci cu cel putin trei reusite, asta pentru ca polonezii par sa stie mersul in cupele europene.

Pronosticuri fotbal FC Copenhaga vs Piast: peste 2,5 goluri, cota 1.68 la Unibet