Pronosticuri fotbal CSM Slatina vs Aerostar Bacau – Liga 2

ponturi romania

Pronosticuri fotbal CSM Slatina vs Aerostar Bacau – Liga 2

Sambata, 17 octombrie 2020, de la ora 11:00, printre altele in runda a 8-a din Liga 2 are loc si duelul nou-promovatelor. Slatina primeste vizia celor de la Aerostar Bacau.

CSM Slatina

Moral bun pentru Slatina dupa ce a reusit calificarea in turul 4 al Cupei Romaniei. Aceasta nu a avut emotii in fata Alexandriei, echipa pe care a invins-o cu 3-0. La revenirea pe terenul propriu trebuie sa-si aduca aminte de faptul ca singurul succes al acestui sezon a venit acasa. S-a intamplat in cel mai recent duel in aceasta postura, atunci cand Manea si Stoica au invins-o pe Comuna Recea (2-0).

Oricum, echipa o duce greu, se afla pe loc ce duce in Liga a 3-a. CSM Slatina se ala pe locul 19 din 21, cu 3 puncte. Are un atac timid, cu 4 goluri inscrise, dar a primit de doua ori mai multe goluri. Pentru o formatie aflata in aceasta postura pot spune ca sta bine in plan defensiv, comparativ cu celelalte echipe.

Aerostar Bacau

Colega de suferinta cu adversara ei, Aerostar Bacau este penultima in clasament, cu 3 puncte. Are si ea de doua ori mai multe goluri primite decat cele cinci pe car ele-a inscris. Echipa a fost recent eliminata si din Cupa Romaniei, in ceea ce a fost a doua infrangere consecutiva in meciurile din deplasare. Dureros este ca a venit la masa verde din cauza imbolnavirii unor jucatori bacauani.

De altfel, ea are probleme reale in meciurile acestea, dovada ca singurul succes a venit cu formatia bacauana in rol de gazda. Aceasta a trecut cu 3-2 de Miercurea Ciuc, intr-un meci care s-a disputat la finalul lunii septembrie.  In conditiile acestea ajunge la cel putin un gol primit in fiecare dintre meciurile acestui sezon.

Puse fata in fata ma este sa faci o departajare intre ele, avand in vedere situatia pe care o traverseaza. totusi, inclin sa cred ca Slatina are o sansa mai buna, avand in vedere statutul de echipa gazda pe care il are. Este un aspect important, cu atat mai mult cand de partea cealalta a baricadei sta o echipa care a luat gol la fiecare joc.

Pronosticuri fotbal CSM Slatina vs Aerostar Bacau: DNB CSM Slatina, cota 1.45 la Betfair