Pronosticuri fotbal Ceahlaul vs Petrolul Ploiesti – Cupa Romaniei

Pronosticuri fotbal Ceahlaul vs Petrolul Ploiesti – Cupa Romaniei
Pronosticuri fotbal Ceahlaul vs Petrolul Ploiesti – Cupa Romaniei - sursa foto: facebook

Pronosticuri fotbal Ceahlaul vs Petrolul Ploiesti – Cupa Romaniei

Sambata, de la ora 18:00, Ceahlaul Piatra Neamt o va infrunta pe Petrolul Ploiesti, in cadrul saisprezecimilor Cupeu Romaniei.

Ceahlaul Piatra Neamt

Au trecut cinci ani de la retrogradarea echpei Ceahlaul din prima liga de fotbal din Romania. Dupa aceasta perioada abia face face si in al treilea esalon, acolo unde este angrenata in acest moment. Ocupa locul 6 in Seria 1, cu 16 puncte, la sase lungimi in spatele ocupantei primei pozitii. Mai mult decat atat, vine dupa o victorie la scor in fata lanternei rosii, CSM Pascani, de care a trecut cu scorul de 5-0.

Aceeasi Ceahlaul este intr-o situatie foarte buna in Cupa Romaniei. Este competitia unde a evoluat in trei randuri, iar toate aceste dueluri i-au adus tot atatea victorii fara gol primit. 4-0 a fost scorul cu CSM Bacau, 3-0 cu Aerostar Bacau, iar in turul anterior a dispus cu 4-0 de Samuz Falticeni.

Petrolul Ploiesti

Prahovenii au intrat in Cupa Romaniei inca din turul anterior, atunci cand au trecut cu 2-1 de Metaloglobus Bucuresti. Practic, Roige a adus victoria echipei din Ploiesti datorita unui gol venit in minutul 104. Era perioada cand ehcipa mergea ceva mai bine, in aceste momente lucrurile nu sunt deloc clare la club.

Conducerea este in conflict cu suporterii si asta ca urmare a rezultatelor slabe obtinute de echipa in ultimele meciuri. Petrolul are o singura victorie in ultimele cinci meciuri din campionatul intern.. Insa, in cel mai recent joc a incheiat la egalitate cu Gloria Buzau, 1-1 a fos scorul atunci, cand Petrolul a evoluat in rol de formatie vizitatoare.

Au trecut cinci ani de la ultimul lor duel direct, dar situatia este una total diferita. Petrolul este favorita caselor de pariuri pentru acest duel si joaca in Liga a 3-a, iar Ceahlaul este in cel de-al treilea esalon. Este o diferenta uriasa intre cele doua ligi, iar asta nu poate decat sa o avanajeze pe formatia vizitatoare.

Pronosticuri fotbal Ceahlaul vs Petrolul Ploiesti: victorie Petrolul Ploiesti, cota 1.57 la Betano