Pronosticuri fotbal ACS Viitorul vs FC Arges – Cupa Romaniei

Pronosticuri fotbal ACS Viitorul vs FC Arges – Cupa Romaniei
Pronosticuri fotbal ACS Viitorul vs FC Arges – Cupa Romaniei - sursa foto: facebook

Pronosticuri fotbal ACS Viitorul vs FC Arges – Cupa Romaniei

Sambata, de la ora 13:30, ACS Viitorul Targu Jiu priimeste vizita prim-divizionarei FC Arges, in cadrul saisprezecimile Cupei Romaniei.

ACS Viitorul Tg. Jiu

Surpriza acestui sezon de Liga a 2-a, ACS Viitorul Targu Jiu a ajuns la patru etape consecutive fara esec in meciurile din campionat. Cel mai recent a avut loc la mijlocul aceste saptamani, atunci cand Paul Copaci a inscris unicul gol al meciului cu Concordhia Chiajna. 1-0 si in urma acestui rezultat a reusit sa urce pe locul al patrulea, cu 23 de puncte. Are acelasi numar de puncte cu Rapid Bucuresti si Dunarea Calarasi, toate fiind angrenate in lupta pentru clasarea in play-off.

Evolutia formatiei gorjene a fost una decent si in Cupa Romaniei, atunci cand a avut ceva probleme in fata celor de la Daesti. Pana la urma, dupa 1-1 in timpul regulamentar, Serbanescu a dat lovitura in minutul 119 al acelei confruntari disputate in deplasare.

FC Arges

In urma evolutiei din acest sezon a schimbat antrenorul, iar prestatia ei parca este una ceva mai buna. Chiar in urma cu o saptamana a reusit sa prezinte un joc bun si desi a evoluat la Iasi, scorul final a fost 1-1. Malele a inscris atunci unicul gol al echipei sale, in minutul 61 stabilind scorul final al acelei confruntari.

Dupa 11 meciuri deja disputate in actuala stagiune de campionat, FC Arges este pe penultimul loc, cu 9 puncte. Insa, opt dintre ele au venit ca urmare a ultimelor cinci confruntari. Avantajul de a evolua in prima divizie este ca abia acum intra in competitia numita Cupa Romaniei.

Intrei randuri s-au intalnit cele doua formatii de-a lungul timpului. Au fost doua rezultate de 0-0, iar in ultimul duel ACS Viitorul s-a impus cu scorul de 2-1. Acum altele sunt calculele hartiei si lucrul acesta ma convinge sa merg pe o confruntare cu putine goluri. O spun pentru ca in prezent par sa fie concentrate pe meciurile din campionat.

Pronosticuri fotbal ACS Viitorul vs FC Arges: sub 2.5 goluri, cota 1.75 la Betano