Promotii pariuri Romania vs. Suedia: Cota 80.00 pentru tricolori, Freebet 20 ron, 3 invitatii duble

Promotii pariuri Romania vs. Suedia

Promotii pariuri Romania vs. Suedia: Cota 80.00 pentru tricolori, Freebet 20 ron, 3 invitatii duble

,,Finala” grupei F de calificare la EURO 2020 se joaca vineri 15 noiembrie de la ora 21:45, cu casa inchisa! Pe hartie, Suedia porneste cu prima sansa la calificare! Este echipa mai valoroasa si are nevoie de un singur punct, pe cand nou ne trebuie o victorie cu 1-0 sau la doua goluri diferenta pentru a ramane in cursa! De cate ori conteaza asta in fotbal?!

Partea buna este ca vom juca cu curajul celui care nu mai are nimic de pierdut iar Cosmin Contra a adus de aceasta data la lot si armele secrete Denis Alibec si Constantin Budescu. In plus, jucatori precum Coman sau Mitrita sunt in forma excelenta, iar Tatarusanu este un portar mare!

1. Promotii pariuri Romania vs. Suedia: Nu ai cont la Betfair? Deschide unul acum si pariaza la cota 80.00 pe Romania

Daca e sa obtinem victoria atat de mult dorita, in primul rand trebuie sa credem! Iar daca si tu crezi, pariaza doar 5 lei pe cota speciala 80.00 pregatita de Betfair si, in cazul in care tricolorii se impun, vei avea doua motive sa canti la final. O data pentru echipa si o data pentru cei 400 de lei pe care vei fi pus mana cu o investitie de doar 5 lei.

Cum pariezi la cota 80.00?

  1. Deschide cont la agentia de pariuri online Betfair de pe acest link special, folosind codul promotional ZFBNNG (e trecut deja in formular – lasa-l acolo)
  2. Depune oricat doresti
  3. Cauta meciul Romania – Suedia in Sportsbook si pariaza 5 lei pe victoria Romaniei – trebuie sa fie primul tau pariu, simplu, pre-meci, la cota afisata (in jur de 2.80). Nu il inchide mai devreme cu CashOut!
  4. Daca ai nostri se impun, primesti 400 de lei (cei 5 lei mizati in bani reali, instant plus 395 de lei bonus in maxim 24 de ore)

Cei 395 de ron bonus sunt un FREEBET – trebuie pariat o singura data pentru a fi transformat in bani reali, pe cota minima 1.20, in maxim 30 de zile de la creditare. Apasa aici pentru detalii despre modul de functionare a cotelor speciale de la Betfair.

2. Promotii pariuri Romania vs. Suedia: Pariaza 50 de lei pe Romania – Suedia si primesti 20 de lei Freebet

Daca promotia de la Betfair prezinta un mic impediment – e doar pentru clientii noi, ei bine cei de la Unibet ofera tuturor clientilor sansa de a primi un pariu gratuit (Freebet) de 20 de lei la meciul Romania – Suedia. Iata cum il primesti:

  1. Logheaza-te in contul tau Unibet sau DESCHIDE UNUL ACUM daca nu ai!
  2. Plaseaza un pariu simplu pre-meci pe meciul Romania-Suedia miza minima 50 ron, cota minima 1.40
  3. Dupa stabilirea pariului tau (daca il inchizi mai devreme cu Cash Out, anulezi oferta), vei primi un pariu gratuit de 20 de lei, valabil 7 zile. Pentru a-l transforma in bani reali, trebuie sa-l pariezi doar o singura data

Oferta e valabila o singura data pentru fiecare client!

3. Promotii pariuri Romania vs. Suedia: 3 invitatii duble la meci

Castiga bilete la meciul Romania - Suedia de pe National Arena

Nu ai apucat sa cumperi bilete la meci? Fii atent cum poti pune mana pe una din cele 3 invitatii duble la Romania – Suedia pe care echipa Gnttips le pune la bataie!

  1. Ai cont la Fortuna? Logheaza-te! Nu ai cont? APASA AICI si deschide unul in cateva minute!
  2. Efectueaza orice depunere pana cel tarziu joi 14 noiembrie, ora 24:00
  3. Verifica mailul cu care te-ai inscris la eFortuna vineri si vezi daca esti printre cei 3 castigatori. Invitatiile se acorda prin tragere la sorti.