Promotii pariuri Hermannstadt vs FCSB: cota 55.00 pentru stelisti

cote speciale

Promotii pariuri Hermannstadt vs FCSB: cota 55.00 pentru stelisti

Sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 20:30, FCSB joaca in deplasare cu Hermannstadt. Daca ,,stelistii” sunt neinvinsi de 7 etape (5 victorii, 2 egaluri), sibienii nu au mai castigat de 5 etape, astfel ca FCSB este clar favorita partidei.

Pariaza 5 RON pe FCSB si primesti 275 RON la victorie!

Oferta speciala cota 55.00 pentru FCSB (in loc de 1.80) poate fi accesata numai de cei care isi deschid cont la agentia de pariuri online Betfair, respectand pasii de mai jos:

  1. Click pe acest link dedicat
  2. Inregistreaza un cont de pariuri la Betfair, folosind codul promotional ZFBNMY (e trecut deja in formular, vezi sa nu-l debifezi!)
  3. Plaseaza primul tau pariu in sectiunea SPORTSBOOK astfel: 5 lei, bilet simplu pre-meci, pe victorie FCSB, la cota normala afisata in acel moment pe piata 1X2. Nu il inchide mai devreme cu CashOut
  4. Daca ,,ros-albastrii” se impun, incasezi 275 RON (cei 5 ron mizati direct in cont plus 270 Ron FREEBET in maxim 24 de ore de la finalul meciului)

Pentru a transfroma freebetul in bani reali, trebuie sa il pariezi o singura data, pe o cota de minim 1.20. Aici ai toate detaliile despre cum functioneaza cotele speciale de la Betfair.