Promotii pariuri FCSB vs Mlada: Pariaza pe stelisti la cota 45.00

Promotii pariuri FCSB vs Mlada: Pariaza pe stelisti la cota 45.00
foto: gsp.ro

Promotii pariuri FCSB vs Mlada: Pariaza pe stelisti la cota 45.00

FCSB vs Mlada Boleslav – joi seara, pe stadionul din Giurgiu, ora 21:30, in direct la Pro TV si pe FACEBOOK pentru cei din strainatate

Asta-seara, cu incepere de la ora 21:30, FCSB joaca primul meci din turul III preliminar Europa League, in compania Mladei Boleslav. ,,Ros-albastrii” vin dupa o perioada mai slaba, astfel ca diseara au toate motivele sa faca un meci excelent: lotul este destul de valoros, trebuie sa se revanseze in fata suporterilor, adversara este o echipa modesta si, nu in ultimul rand, ar mai fi doar un pas pana la grupele Europa League.

Ca atare, sunt sanse mari sa vedem o victorie a echipei noastre in aceasta seara, victorie ce iti poate aduce un bonus de 220 RON la pariuri cu rulaj o singura data.

Citeste in continuare, pentru a afla cum poti pune mana pe cei 220 ron pariind doar 5 ron!

 

  1. CLICK AICI pentru a inregistra un cont la agentia de pariuri online BETFAIR, folosind codul special ZFBNLQ (trebuie doar sa-l lasi acolo unde este trecut)
  2. Plaseaza primul tau pariu in Sportsbook astfel: 5 ron, simplu, pre-meci, pe victoria FCSB in meciul cu Mlada de joi, 8 august, la cota normala afisata (aproximativ 1.80). Nu il inchide mai devreme cu CashOut!
  3. Daca FCSB castiga, vei primi cei 5 ron mizati direct in cont, instant, plus 220 RON BONUS in maxim 24 de ore

Bonusul se acorda sub forma de Freebet – un pariu de 220 ron cu miza din partea casei. Pariaza-l in maxim 30 de zile pe o cota de minim 1.20 si poti pastra profitul in bani reali, fara rulaj. EXEMPLU: Plasezi Freebetul de 220 ron pe cota 2.00 si castigi. Primesti 220 RON BANI REALI. Oferta e valabila doar pentru clientii noi si nu se poate cumula cu o alta de bun venit.