Promotii pariuri CFR Cluj vs Slavia Praga: COTA 70.00 pentru gazde

598
Promotii pariuri CFR Cluj vs Slavia Praga
foto: prosport.ro

Promotii pariuri CFR Cluj vs Slavia Praga: COTA 70.00 pentru gazde

Marti seara, de la ora 22:00, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, CFR si Slavia Praga joaca primul meci din dubla din play-off-ul Ligii Campionilor. Evolutiile de pana acum ale ardelenilor, pregatiti excelent de Dan Petrescu, ne dau dreptul sa speram la o victorie in partida de maine seara, cel mai probabil una fara goluri prea multe.

Indiferent de scorul cu care ar putea castiga CFR, uite o promotie pe care NU AI VOIE SA O RATEZI: Pariaza 5 LEI si primesti 350 LEI, daca ai nostri se impun in tur.

Dureaza doar 5 minute sa aplici! Uite ce trebuie sa faci!

  1. Deschide cont la agentia de pariuri online BETFAIR de pe acest link
  2. Ai grija ca in formularul de inregistrare (se deschide cand apesi pe linkul de sus) sa lasi codul promotional ZFBNLZ acolo unde este trecut
  3. Efectueaza o depunere (minim 10 $, 45 ron, vezi aici detalii)
  4. Plaseaza primul tau pariu in Sportsobbok astfel: simplu, pre-meci, maxim 5 ron, pe victoria CFR in meciul cu Slavia, la cota normala afisata (2.20 aprox.). Nu il inchide mai devreme cu CashOut!
  5. ASTA E TOT! Daca CFR castiga, primesti 350 RON

  • Cei 350 RON se acorda astfel: miza 5 ron direct in cont in bani reali plus 345 RON sub forma de FREEBET in maxim 24 de ore de la finalul meciului. Pentru a-l transforma in bani reali trebuie sa il pariezi o singura data, pe o cota de minim 1.20.
  • Profitul obtinut poate fi retras!
  • In legatura cu pariul de 5 ron necesar: poti paria cat doresti pe victoria CFR, insa cota 70.00 este valabila doar pentru cei 5 ron