Predictii tenis Swiatek vs Trevisan – Roland Garros

ponturi tenis

Predictii tenis Swiatek vs Trevisan – Roland Garros

Marti, nu inainte d eora 17:00, ora Romaniei, Iga Swiatek intalneste sportiva italianca Martina Trevisan, in cadrul sferturilor French Open 2020.

Iga Swiatek

In varsta de 19 ani, Iga Swiatek a fost „cosmarul” fanilor romani la acest turneu. Aceasta a eliminat-o pe Simona Halep la finalul unei meci formidabil. 6-1, 6-2 a fost scorul impotriva favoritei numarul 1 a turneului, iar asta in conditiile in care a avut 30 de lovuturi castigatoare. Un numar impresionant pentru un joc care a durat aproximativ o ora si zece minute.

Si-a castigat un loc la masa bogatilor si astfel, a obtinut cea mai buna performanta la un turneu de Grand Slem. 2020 este anul pe care trebuie sa-l depaseasca, avand in vedere performantele reusite la cele trei competitii majore la care a participat. Mai mult, pana acum nu a pierdut set la French Open 2020, a dipus in doua seturi de sportive precum Vandrousova, Hsieh, Bouchard si Simona Halep.

Martina Trevisan

Aflata pe locul 159 WTA, Martina a reusit sa obtina o adevarata performanta. Aceasta a ajuns pe tabloul principal dupa ce a reusit sa joace excelent in calificari. Dupa un prim joc in care adversara s-a retras, au urmat dueluri in care tenisul prestat a fost unul calitativ. In turul anterior a reusit sa treaca cu 6-4, 6-4 de olandeza Kiki Bertens, actual loc 8 WTA.

Ajunsa la 26 de ani, Martina Trevisan nu a reusit niciodata o astfel de performanta. Mai mult, abia in 2020 a reusit sa intre pe tabloul principal al unui turneu de Mare Slem. A fost inaitai Australian Open unde a si fost eliminata d ela primul joc, iar acum French Open.

Una peste alta cred ca Iga Swiatek nu are cum sa piarda meciul acesta daca joaca macar 75% din ce a aratat impotriva Simonei. Loviturile sale si deplasarea in teren au fost formidabile si asta ma astept sa isi spuna cuvantul. Pe de alta parte, Trevisan este usor obosita, sa nu uitam ca are trei meciuri in plus si asta si-ar putea spune cuvantul.

Predictii tenis Swiatek vs Trevisan: sub 20,5 game-uri, cota 1.53 la Fortuna